2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله میشه ماه گذشته بابام عمل چشم داشت خودم رفتم همراهش

فقط اتاق دو نفره دادن و هزینه ش رو گرفتن

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

شب بستری همراه نیاز نیستمگه اینکه برای انجام کارهاش نیاز به کمک باشه

راهمون دوره باید بره اصفهان میخام همراهش باشم یه دارویی چیزی خاست برم بگیرم فرداش رانندگی کنم بیارمش خونه مشکلم اینه شب کجا بمونم  مردامون سرکارن مطمعنم بهشون بگیم کسی نمیاد 

اگه همراه پدرتی که باید پیشش باشی. من برای برادرم وایسادم تو بخش مردان

بعد اشکال نداره میزارن خانم بمونه ؟ پدرم عمل مجاری ادراری داره ممکنه نزارن  بمونم ؟ 

میهش شب تو نمازخونه بیمارستان خوابید به نظزت ؟

من هر چی بابام بیمارستان رفته پا تختش بودم دیگه مثل قدیم نیست همراه مریض هم زن هست تو اتاق هم مرد تو نمازخونه هم میشه خوابید ولی معمولا صندلی کنار تخت باز میشه 

میهش شب تو نمازخونه بیمارستان خوابید به نظزت ؟

اره همم میتونی یه روفرشی کوچیک ببری کنار پدرت دراز بکشی 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

راهمون دوره باید بره اصفهان میخام همراهش باشم یه دارویی چیزی خاست برم بگیرم فرداش رانندگی کنم بیارمش ...

اره خب بمون

از پذیرش راهنمایی بخواه

من دیدم تو نماز خونه میمونن

حتی تخت کنار پدرم همراهش دختر بود