2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست

سلام دوستیاااااا 

منم بچه دوم دوست دارم ولی نمیدونم کی و چه وقت بیارممممم

لژیا جون مبارک باشه عزیز دلم 😍😍😍😍😍

ارزو زایمان کرد و پسرش الان پیشش هست 

بهار هم ۴ ماه دیگه زایمانشه

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

ارشین یه ازماش کلی داد 

کمی ویتامین د پایین بود 

و کمی کم خونی داشت بچم 

دوباره داره اهن میخوره

ولی وحشتناک بدغذاس

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زدنش هم دکتر گفت تا ۳۶ ماهگی حتی یه کلمه نگه عیب نداره 

ارشین کلی کلمه میگه ولی جمله فقط میگه چی شد چی شد 

دیگه خیالم راحته بالاخره جمله هم میگه

همش در حال پریدن رو مبل و تخته و میگه بپر بپر 

از صبح تا شب در حال دویدن و بازیه من و شوهرممم باید بازی کنیم باهاش 

همش میگه پاشو پاشو بازی بازی

خلاصه وقت سرخواروندم ندارمممم اصلا 

پنج شنبه هم مهمون دارم ۹ تا ادم بزرگ و ۵ تا بچه 

تو ۵۰ متر خونه چه شوددددددد فقط

خخخ چه جالب نفس هم همش میگه پاشو پاشو 😍😍😍😍😍😍منم همچنان فرصت سر خاروندن ندارم یه وقتایی خونمون مث بازار شام‌میشه چون نفس خیلی اسباب بازیهاشو میریزه اینور و اونور جدیدا عاشق کارتون بچه رییس شده اونو که میبینه من وقت دارم برم به کارام برسم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

سلام خوبید  دوسستان گل پسرا ناز دختراتون چطورن؟

پسر من که خیلی شیطون شده همش در حال خرابکاریه....حرف زدنشم خیلی کمه...نمیدونم ببرم گفتار درمانی یا نه...ادرس گرفتم از بهداشت اما بازم میگم صبر کنم...غذا هم که با عذاب فراوون میخوره ی روزایی کم اشتها یا اصلا بی اشتهاست...شما چکار میکنید با بچه ها تون؟

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...