2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست

سلام دوستای خوبم .من الهه ام ایدی قبلیمو فراموش کردم یه آیدی جدید ساختم دلم خیلی خیلی تنگ شده بود براتون. امیدوارم همگی خوب باشید. دوستان از حرف زدن بچه ها بگید آوینار من اصلا خوب حرف نمیزنه. خیلی نگرانم دایم بهش فکر میکونم.

شیما جان در ضمن آوینارم هیچی نمیخوره دهنش قفله قفل اگه راهی پیدا کردی به منم بگو خواهر

من توی گروه ت ل گ ر ا م بودم جزو اونایی که به اصرار همه رو برد تلگرام. بعد خودمو انداختن بیرون بچه ها. یه مدت واسه اینکه مشغله داشتم زیاد نمیحرفیدم اونجا بهانه آوردن و یه گروه دیگه ساختن. خیلی خیلی گروه و دوست داشتم و خیلی ناراحتم از اون عده که این کارو کردن. حالا بگذریم امیدوارم حالشون خوب خوب باشه.

اقدامیای جدید هم مبارکتون باشه منکه حالا حالاها میخوام استراحت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول خودم میگم . دوست دارم اینم نیمه دومی باشه خیلی مزیت داره ترجیحا دوست دارم این یکی اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت دنیا بیاد. حاملگی توی تابستون زجرآوره . دیگه بیشتر به اعصابو آرامشم در بارداری اهمیت میدم. موقع زایمان خیلی مراعات میکنم . انقدم نسبت به شیرم حساس نمیشم وقتایی که نباشه حتما شیرخشک استفاده میکنم. تمام تلاشمو میکنم خواب بچه رو از اول تنظیم کنم 

بچه ها چه کنم ارشین غذا بخوره الان داره مکمل مبخوره  شربت اشتها ولی دهنش قفل قفل

شیما جون نفس هم همینجوریه خیلی لاغره طوریکه هرکی میبینتش بهم میگه من که دیگه حرص نمیخورم اما تلاشمو میکنم تا بخوره .... 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
سلام دوستای خوبم .من الهه ام ایدی قبلیمو فراموش کردم یه آیدی جدید ساختم دلم خیلی خیلی تنگ شده بود بر ...

منم اتفاقا دیشب با آتی تو یه تاپیک دیگه صحبت میکردم نفس هم واضح حرف نمیزنه بیشتر وقتها فقط من و شوهرم حرفاشو میفهمیم ولی بعضی وقتا اونقدر هیجان زده میشه که خودمم نمیفهمم حرفاشو ..... نمیدونم این حالت طبیعیه یا نه؟؟؟ولی راستش یکم نگرانم 😢😢😢😢😢😢

دوستان بییان با توجه به تجربه ای که بدست آوردین بگیم اگه بچه دوم بخوایین دوست دارین چه ماهی دنیا بیا ...

من راستش از اول هم یه بچه میخواستم که الحمدالله خدا بهم داد .... هزاران بار خداروشکر میکنم بخاطر حضور دخترم  ..... شرایط مالی ما اجازه نمیده یکی دیگه بیارم از نظر جسمی هم نمیکشم واقعا چون نفس ماشاالله خیلی شیطونه و من واقعا یه وقتایی درمانده میشم واسه همین همین یکی رو درست تربیت کنم شاهکار کردم

سلام دوستیاییی گل  عکس نفس خانم چه قشنگه 😍😍😍😍 آرشین شدید لجباز شده شدید  بدغذا وحشت ...

ممنونم عزیزم نظر لطفته گلم

یسنا..سحر...مرمر..تارا.. و... من دوباره اقدام کردم خخخخخ الان 4روزه عقب افتاده پریودم..ولی بی بی چ ...

ان شاالله که بارداری عزیزم ‌.... ان شاالله به سلامتی و دلخوشی

لج بازی با من و باباش نمی کنه،و حرف شنوی داره ،ولی تا دلتون بخواد با کوثر در حال دعوا و لجبازی هست ، ...

این خیلی خوبه که کامل حرف میزنه چون میتونه منظورشو کامل برسونه... من حس میکنم نفس وقتایی که نمیتونه منظورشو برسونه شروع به لجبازی میکنه