2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست
مامانا بیاین از بچه هاتون بگین بچه های شماهم لجبازن دختر من خیلی لجبازه تو خیابون به زور دستمو میگیر ...

تا دلت بخواد. اصن میگی دست نزن اعمال معکوسه . عمدا دست میزنه😅

خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
تا دلت بخواد. اصن میگی دست نزن اعمال معکوسه . عمدا دست میزنه😅

اره شماها چیکارمیکنین من نگاههای مادرشوهرم خیلی رو اعصابم میره حالا تو خیابون زیاد مهم نیس چون مردم که نمیشناسن منو ولی خونه مادرشوهرم اینقدر حرص میخورم میزنه به معده ام

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا بیاین از بچه هاتون بگین بچه های شماهم لجبازن دختر من خیلی لجبازه تو خیابون به زور دستمو میگیر ...

از لجاجت نگو که دارم دیوانه میشم قشنگ!

من هنوز دخترمو از پوشک نگرفتم

چون شرایطش از نظر خونه و خودم و اینا فعلا مهیا نیست. سر هربار پوشک عوض کردن، لباس پوشوندن برای بیرون بردن، مسواک زدن، غذا خوردن و هر کار ساده ای... اونقدر بازی و لجبازی و شیطنت میکنه که باورتون نمیشه!!!!

منم متاسفانه گاهی واقعا نمیتونم تحمل کنم و سرش داد میزنم .... بعد خیلی عذاب وجدان میگیرم

اعتراف کنم تا حالا دو بار هم زدم پشت دستش 

ولی میدونم تنها راهش صبوریه و اینکه حواسش رو پرت کنیم و خلاقیت داشته باشیم تا هر کاری رو به بازی تبدیل کنیم ... هر وقت من این کارها رو کنم زود جواب میگیرم

از لجاجت نگو که دارم دیوانه میشم قشنگ! من هنوز دخترمو از پوشک نگرفتم چون شرایطش از نظر خونه و خودم ...

راستش یکم خیالم راحت شد ... اخه وقتی اینکارا رو میکنه مادرشوهرم میگه بیش فعاله من شدیدا تو روی مادرشوهرم وایمیستم و میگم بچه سالم شیطونه ولی وقتی میام خونه تو خلوت غصه میخورم .... الان که دیدم همسن های نفس هم مث اون لجباز و شیطونن خیالم  راحت راحت شد .... خدا عزیزانتون رو حفظ کنه خیلی آروم شدم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
راستش یکم خیالم راحت شد ... اخه وقتی اینکارا رو میکنه مادرشوهرم میگه بیش فعاله من شدیدا تو روی مادرش ...

ایندفعه اگه مادرشوهرت گفت بیش فعاله ، بگو مادر جان ، بردمش دکتر ، اتفاقا همه کارهاش رو هم گفتم ، گفت توی این سن کاملا نرماله و نشانه ی باهوش و کنجکاو بودن بچه است . خیالتون راحت 

کلا من متوجه شدم دلیل شیطنتشون چند تا چیز هست ....  واقعا از نظر روانشناسی کودک ، سن دو تا سه سال سن لجبازی هست ، چون کودک کشف می کنه که من وجود داره ، صاحب اختیار هست و کم کم داره استقلال رو یاد می گیره .... اتفاقا دوره ی حساسی هم هست چون باید جوری باهاش برخورد بشه که نه سرخورده بشه و کنجکاوی اش نابود بشه و از طرفی هم باید مواظب بود که بی ادبی یا کارهای خطرناک نکنه ...یعنی باید یه سری خط قرمز رو براش تعیین کرد ولی به جز اون ها باید آزاد گذاشتش ، اما به جز این دلیل ، ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه

باید مطمئن شد بچه کم خونی یا مشکل پزشکی ای نداره

تغذیه بچه خیلی مهمه ، بچه باید خوب سیر بشه ، باید مولتی ویتامین هم روزانه دریافت کنه ، خواب مناسب داشته باشه باید روزانه چند ساعت بازی های هیجانی و بدو بدو کنه تا انرژِی اش تخلیه بشه 

چیز دیگه ای هم که خودم در مورد دخترم کشف کردم ، مدام هر نیم ساعت به نیم ساعت بهش آب می دم ... چون بچه وقتی عطش داره خیلی بی قرار و لجباز می شه ... حالا شما هم امتحان کن ... کلا گرسنگی و تشنگی باعث بی قراری بچه می شه 

سلام دوستیاییی گل 

عکس نفس خانم چه قشنگه 😍😍😍😍

آرشین شدید لجباز شده شدید 

بدغذا وحشتناک و همش به خاطر گرسنگی نق و نق و نق 

خیلی خستم میکنه این روزا خیلی زیاد 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

یسنا..سحر...مرمر..تارا.. و...

من دوباره اقدام کردم خخخخخ

الان 4روزه عقب افتاده پریودم..ولی بی بی چکم منفیه..ی کوچولو حالت تهوع دارم نمیدونم باردارم یا ن...سابقه عقب انداختن نداشتم