2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست
سلام خوبید سلامتین،یادش بخیر زمان حاملگی چه دورانی داشتیم همه با هم، عزیزم جشن تولد نفس جون و آرشیو ...

ممنون عزیزم ... خدا عزیزانت رو حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشی

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون دوستای گلم ایدا جون مبارک باشه چه عکسای قشنگی صد و بیست سال این روزو‌ شاد و خندون جشن بگیرید& ...

ممنونم عزیز مهربون ... همچنین شما همیشه شادو سلامت باشید

خوش به حالتون که  اینقدر روحیه قوی دارین من بعضی وقتا واقعا درمانده میشم احساس میکنم خیلی ضعیفم واسه همین اصلا نمیتونم به بچه دوم فکر کنم میخوام همه تلاشمو کنم  که مادر خوبی برای نفس باشم 

سلام به همگی 

وای خیلی وقت بود نیومده بودم.

خوبید همگی 

من رو یادتونه که. آتی 😊

چه خبرااا 

رضوان جون خوبی 

یسنا میاد هنوز اینجا امیرسجادش خوبه

من از وقتی رفتم با گروه مامانا تو تل دیگه اینجا کمتر اومدم . 

خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
خوش به حالتون که  اینقدر روحیه قوی دارین من بعضی وقتا واقعا درمانده میشم احساس میکنم خیلی ضعیفم ...

منم اصلا نمیتونم فعلا به دومی فکرکنم. بیشترشم مسائل مالی برا من که دوست ندارم سخت بگذره . همین مشکلات مالی افسردگی میده بهم بچه دوم خودش کلی خرج با خودش میاره سخت میشه بهمون.

خداروشکر که خوبه حال گل پسرت تومور چی بوده یعنی؟ مثلا توده ی چربی اینا منظورته؟

یه تومور خوش خیم بود. خداروشکر عمل شد مردادماه. 

خوبیم خداروشکر😍

مامانا بیاین از بچه هاتون بگین بچه های شماهم لجبازن دختر من خیلی لجبازه تو خیابون به زور دستمو میگیره میخواد رها باشه و فقط بدو بدو کنه .... خونه مادرشوهرم میرم به همه چی دست میزنه منم بهش تذکر نیدم ولی زود یادش میره انگاری چون ذهنشون تازه است ... عینک شوهرمو از صورتش برمیداره و هرچقدر بهش میگم باز تکرار میکنه یه وقتایی واقعا کم میارم‌مخصوصا نگاهههای اطرافیان آزارم میده ... میخوام بدونم بچه های شماهم اینجورین یا فقط دختر منه که اینقدرشیطونه؟؟

یه تومور خوش خیم بود. خداروشکر عمل شد مردادماه.  خوبیم خداروشکر😍

خداروشکر عزیزم ان شاالله همیشه شادو سلامت باشین