2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار از بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 25 پست
پسرمن یسالو نیمشه همدستمه تو کتک زدن شوهرم وقتی ازیتم میکنه دستو پاشو میگیرم پسرمو میگم لات محل بیا ...

خدا این خوشیو نصیب منم بکنه

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی مانتو دارم که خیلی دوستش دارم خیلی توش راحتم و خیلی میپوشمش ی بار پاگشا دعوت شدیم خونه مادرشوهر اجیم خیلیی رودربایسی داشتم ولی بازم همونو پوشیدم چون چندساعت اونجا بودیم و اونا هم هنوز تنم ندیده بودن بعد یهو داداش پنج سالم گفت اع اجی مگ شوهرت برات هیچی نمیخره تو چرا همش اینو میپوشی وااای من محو شدم اصلا 

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

من مدرسه بودم خونمون مهمون میادیه مردباخنومش ابجیم روپای مامانم نشسته بوده یهومیگ.وزه تازه زبون بازکرده بودیهومیگه مامان خجالت بکش😐🤣🤣🤣بنده خدامامانم میگفت انقدخجالت کشیدم باطرفم تعارفی بوده نتونسته بگه کارمن نیست اونام خودشونوزدن به نشنیدن

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
اوه اوه چه خشن😂 گناه داره 😂 الهییی عزیزممم خدا حفظش کنه❤️🥰

ولی خیلی باحاله میمیرم از خنده موقع کتک کاره میشیته روگردن باباش موهاشونیکشه البت دیگ اینکارو ادامه نمیدیم پررو میشه🤣

من مدرسه بودم خونمون مهمون میادیه مردباخنومش ابجیم روپای مامانم نشسته بوده یهومیگ.وزه تازه زبون بازک ...

وایییی مردممم🤣🤣🤣 بچه من میگرفتم میزدمش😂🤪 مامانت طفلک😂💔

ولی خیلی باحاله میمیرم از خنده موقع کتک کاره میشیته روگردن باباش موهاشونیکشه البت دیگ اینکارو ادامه ...

اره منم داداشم بچه بود اینطور بود میگفت همتون موتوشم (میکشم) یه شمشیر پلاستیکی داشت با اون رو همه سلطه داشت کل خونه قلمرو اون بود😂😂