2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار از بچه ها

3121 بازدید | 25 پست

دوستم تعریف میکرد وقتی داداشش کوچیک بوده وقتی میخواد بغلش کنه خم میشه بعد لباسش گشاد بوده و س*ی*ن*ش دیده میشه داداشش میگه به به  بده به به میخوام😂( به شیر میگفته به به که فکر می کرده همه س*ی*ن*ه ها شیر دارن😂) میگفت از اون به بعد جرعت نکردم لباس گشاد بپوشم که *س*ی*ن*ه هامو به به نبینه😂 

داداش خودمم وقتی بچه بود  به کشمش میگفت میمیش هر جا میرفتیم میگفت میمیش میخوام😅😂  همه شاخ  درمیاوردن حالا بیا توضیح بده میمیش چیه😂 

میمی:س*ی*ن*ه😂

حالا شما بگید دور هم بخندیم😁

با دوستم و خواهرش رفتیم سوپری ۴ساله بود

کلی خوراکی خرید براش بعد گفت یه چیپسم میخوام دوستم گفت فروشنده دیگه چیپس نمیفروشه 

بچه وزه ورداشت گفت فروشنده گه خورده😂😂😂😂😂

مردیم از خجالت فقط

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداشم بچه بود تو بغلم بود بابام نشسته بود یهو جلو بابام یقه لباسمو کشید گفت وای اجی بهبه داره🤣🤣🤣انقد خجالت کشیدم جلو بابام

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
🤣🤣🤣 حتما خورده دیگه بچه حرف راست میگه

😆😆😆😆😆

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

پسرمن یسالو نیمشه همدستمه تو کتک زدن شوهرم وقتی ازیتم میکنه دستو پاشو میگیرم پسرمو میگم لات محل بیا چنان جای من موهاشومیکشه ک نگو بنظرم این زیباترین صحنه خونه ماس🤣🤣🤣

یا توپ کوچولوشو میزاره پشت سرش میگه ماما توپ کو بعد از پشت سرش قل میخوره میره ومن باید خودمو ب ندیدن بزنم یا میره پشت پرده قایم میشه و پاهاش بیرون و من باید بازم بگردم انگار ندیدمش🤣

یا ی چوب کبریت برمیداره دنبالم میکنه جیز جیز ک میخام جیزت کنم 

مهمان فوق العاده رودروایسی دار داشتم کلییییییییییی تدارک دیدم رو سفره کنار هر بشقاب ی دستمال سفره خیلی خوشگل گذاشتم حالا برا خودمونم قبلا میذاشتما یهو بچم داد میزنه مامااااااان اینا چیهههههههه یعن دیگه جعبه دستمالا رو نیارم واااای مامااان چقد خوشگلن از کجا گرفتی

حالا بقیه خودشونو میزدن ب نشنیدن مگه ای بچه ول میکرد

نابود شدم

داداشم بچه بود تو بغلم بود بابام نشسته بود یهو جلو بابام یقه لباسمو کشید گفت وای اجی بهبه داره🤣🤣🤣 ...

داداش من میگفت چرا مال تو انقدر کوچولوعه اندازه مامانا نیس😂 یذره بچه به چی فکر میکنه😂

داداش من میگفت چرا مال تو انقدر کوچولوعه اندازه مامانا نیس😂 یذره بچه به چی فکر میکنه😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
مهمان فوق العاده رودروایسی دار داشتم کلییییییییییی تدارک دیدم رو سفره کنار هر بشقاب ی دستمال سفره خی ...

🤣🤣🤣🤣

پسرمن یسالو نیمشه همدستمه تو کتک زدن شوهرم وقتی ازیتم میکنه دستو پاشو میگیرم پسرمو میگم لات محل بیا ...

اوه اوه چه خشن😂 گناه داره 😂 الهییی عزیزممم خدا حفظش کنه❤️🥰