2777
2789
عنوان

هنوز بعد چند سال فاز مادرشوهرمو نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 41 پست
کلا برای همه مادر ها سخته حالا چه بچش با خودش زندگی می‌کرده چه جدا کلا وقتی میبینه بچش میره سر خونه ...

بنظر باید خوشال میبود که دیگ پسرش مجردی زندگی نمیکنه که خسته از سرکار بیاد تازه خودش آشپزی و نطافتو خونه داری کنه🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو منی یا من توام دقیقااا مادرشوهرم همین فازو داره همش برنامه غذایی میده که براش فلان چیزو درس کن

من غذا درست میکنم ولی هروقت مادرشوهرم بپرسه به شوهرم میگم بگو هیچی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤
هه واقعا واس گریه بنده خدا ذهنت درگیره؟من بخاطر اینکه چرا شب عروسیمو بهم ریخت چرا بی درد چ آبرومون ک ...

مگه ماله منو نکرد؟؟

رید به شب عروسیم

تو حجله شوهرم تو شوک از  حرفاش بود داغوووون

بنظر باید خوشال میبود که دیگ پسرش مجردی زندگی نمیکنه که خسته از سرکار بیاد تازه خودش آشپزی و نطافتو ...

مگه همه چیز اوناست عزیزم تا مادر نشی و پسرتو یا دخترتو عروس داماد نکنی این حس و حال اون بنده خدارو درک نمیکنی شاید به نظر تو موذی بیاد اما هیچ مادری نمیخاد زندگی پسرش جنگ جهانی باشه اینو من عللن باچشای خودم دیدم بعضیا میگن اینقدر بعد ازدواج ب پسرشون میرسن خب اون داره با پسرش اونجوری رفتار میکنه ک توهم یادبگیری با پسرش ار اون بهتر رفتار کنی ک زندگیتون گلستون بشه 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻