2777
2789

شوهرم ۷ ساله که جدا زندگی میکرد از مادرشوهرم اینا یعنی از ۱۸ سالگی تا ۲۵ که ازدواج کرد (بخاطر کارش که شهر دبگه بود)

بعد ازدواج منو همسرم رفتیم شهر محل کارش برای زندگی

دوسه روز بعد عروسیمون بود فک کنم که داشتیم میرفتیم سر خونه زندگیمون

مادرشوهرم موقعی که داشت بدرقمون میگرد اشک میریخت با ناراحتی🙄نباید خوشحال میبود؟🤔اشکشم اشک شوق نبود 

ایرانیا یه رسم جالبی دارن

تا پسراشون مجردن زیاد بهشون بها نمیدن،میگن بزار سختی بکشه مرد بار میاد،مرد نباید وابسته باشه که و..

همین پسر فردا اگه ازدواج کنه چنان دورش میچرخن و هی محبت میکنن که یالا زنتو ول کن ما رو بچسب ،ببین چه مهربونیم..

واقعا میشه دربارش مستند ساخت  :

عضو گروه بنفش 💜 چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فاز تازه مادر شوهری بوده😂

با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲
ایرانیا یه رسم جالبی دارن تا پسراشون مجردن زیاد بهشون بها نمیدن،میگن بزار سختی بکشه مرد بار میاد،مر ...

دقیقا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

شاید دوست داشت کنار خودش تو یه ساختمون زندگی میکردید ک قشنگ سرک بکشه تو زندگیتون 😁

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
ایرانیا یه رسم جالبی دارن تا پسراشون مجردن زیاد بهشون بها نمیدن،میگن بزار سختی بکشه مرد بار میاد،مر ...

ای لاییییک تو روحت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هروزم آمار میگیرن چی خوردی میخوان بگن هیچی که بتوپن به عروس

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤

کلا برای همه مادر ها سخته حالا چه بچش با خودش زندگی می‌کرده چه جدا کلا وقتی میبینه بچش میره سر خونه زندگیش یکم براشون سخته 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

دیگه خیلی فاز گرفته بوده !!!!!

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀