2777
2789
عنوان

هنوز بعد چند سال فاز مادرشوهرمو نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 41 پست
ایرانیا یه رسم جالبی دارن تا پسراشون مجردن زیاد بهشون بها نمیدن،میگن بزار سختی بکشه مرد بار میاد،مر ...

اره واقعا میشه از زندگی شوهر من مستند ساخت با همین مضمون. کارگردان پیدا کردی تگم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما عروسا نمیتونیم سر از کار مادرشوهرا دربیاریم،ذهن خودتو درگیر نکن😁

اخ قربون دهنت 😂دیروز منو دعوت کرده اونوقت یه تیکه بهم امداخت که تا الان ب خودم نیومدم

وااااای آره دقیقا😂😂😂😂

به خدا خودم چند نفر و دیدم اصلا بد بخت پسرشون و نگاه نمی‌کردن بعدا مادره میگفت چند روز بعد ازدواج  اصلا تو نیستی یک لقمه غذا از این گلوی من پایین نمیره خب مادر من بزار حداقل چند روز بگذره خودت ترک نخوری از این گرمی و سردی

عضو گروه بنفش 💜 چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️
اره واقعا میشه از زندگی شوهر من مستند ساخت با همین مضمون. کارگردان پیدا کردی تگم کن

تهیه کننده باشه خودم میسازم😂

عضو گروه بنفش 💜 چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️
اخ قربون دهنت 😂دیروز منو دعوت کرده اونوقت یه تیکه بهم امداخت که تا الان ب خودم نیومدم

من که اصلا رفتارای خانواده شوهرمو درک نمیکنم ولی بخاطر رضای خدا بهشون احترام میذارم که ناله نفرین پشتم نباشه چون مادرشوهرم به شدت اهل نفرین کردنه،ولی اصلا رفتارا و کاراشونو دوست ندارم

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
هروزم آمار میگیرن چی خوردی میخوان بگن هیچی که بتوپن به عروس

تو منی یا من توام

دقیقااا مادرشوهرم همین فازو داره

همش برنامه غذایی میده که براش فلان چیزو درس کن