2777
2789
عنوان

چطوری جواب جاریمو بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست
خودت بارداری؟اونا نمیدونن؟ منظوری نداره بنده خدا خب میگه لباسای بچه ک زود کوچیک میشه و اکثرا تازه م ...

آره والا

منو خواهرم تموم لباسای بچمون که تمیز مونده و کوچیک شده به هم میدیم

مگه چه اشکال داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون لحظه باید بهش میگفتی من گدام دفعه بعدی گفت بگو اتفاقا یه سری لباس های خودم هست دنبال نیازمند م ...

با چ منطقی اینطوری جواب میدین 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
بگو نه ممنون ولی یه لباس خریدن ارزش ادمو نمیبره بالا سعی کن رو شعورت کار کنی بعدا بدرد میخوره😉

رو شعورم کار کنم؟ چرا اینو میگی مگه چی گفتم😔

جون مادرت لایک نکن  

خدا این جاریارو..... 🤬 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بگو مرسی از لطفت کو تا اون موقع 

حالا اگه بچه بیارم انقدر ذوق خرید لباس بچه دارم ک میرم نو میخرم با خنده

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اگه بچه هر چیزی بگو بگو اگه پسر بود بگو شاید دختز باشه اگه دختر بود بگو شاید پسر باشه بعدم بگو نه بابا من عاشق لباس خریدنم دوس دارم همه لباساشو خودم انتخاب کنم منم انقدر از این حرکت بدم میاد چند وقت پیش خواهرشوهزم گفت من لباسای پسرم ینی کاپشن و سویشرت و نگه داشتم یه موقع دیدی دادم بچه شما گفتم حالا شاید دختر بود اون وقتم که گفت بیا ببر بگو ن ممنون نمیخواد داره یا خریدیم ب شوهزمم گفتم یوقت نبینم کسی گفت لباش بچه بدم بگیری یا بگی میخوایما اون مادر خودش یبار لباس خریده تمان ذوقش رو کرده منم دوس دارم برای هر لباسش تو هر سنش با ذوق انجام بدم

حرف قشنگی نزده😒 داره رسما میگ لباس کهنه های بچم تن بچت کن 

یه جورایی حس حقارت به آدم دست میده 

ینی چ آخه 

بگو عزیزم خودم براش بهترین تهیه میکنم شما نگه دار برای بچه بعدیت لازمت میشه🤗

❤Arash❤

عزیزم تو این چیزای جزیی نرو وگرنه شکسته میشی 

اون مشخصه بی منظور گفته فک نکنمم منظورش این بوده ک شما نیازمندی 

چون بچه ها رشدشون سریعه احتمالا حیفش اومده لباسا بی استفاده بمونه

تو هم اگه گفت بگو عزیزم کیف بچه دار شدن ب اینه ک خودت بری تمام خریداشو به سلیقه خودت انجام بدی 

مرسی ک گفتی ولی دوس دارم حال و هوای خرید برای بچم رو تجربه کنم

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
اگه بچه هر چیزی بگو بگو اگه پسر بود بگو شاید دختز باشه اگه دختر بود بگو شاید پسر باشه بعدم بگو نه با ...

اونا به منظور نمیگن اما اگر کسی به لباسای بچه کسی چش داشته باشه و بخوادشون خودش میگه فلانی بچه اوردم لباس نی نیتو نگه دار برام نه اینکه ادم خودش بگه اینو بچه اوردی میدم بچت بپوشه ولی زیریشو نمیدم!!!نه جون هرکی دوست داری زیری رو بده رویی رو نمیخوام ای بابا

جون مادرت لایک نکن