2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
سلام خانم تهرانی عزیز. ببخشید من چون با موبایل میام سایت قسمت تماس با ما واسم باز نمیشه که درخواستم رو اونجا بگم.. میخوام نام کاربریم رو تغییر بدم . مامان اول حذف بشه و نام کاربریم ویدا باشه. ممنون ازتون. لطفا رسیدگی کنید
❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان میشه توختم حدیث کسای من امروز شرکت کنید تورو موسی کاظم 3 تا گره دارم توزندگی خانوادگیم جواب کامنتمو بدید ترو قران سهم هرکسی 5 تا و ختم صلوات سهم هرکسی 1000تا به نیت 124 هزار امام . شهدای کربلا مادر امام زمان.مادر حضرت عباس .شهدای گمنام
پدرم که رفت شهر خالی شد پدر مگرچند نفربودی
سلام .ببخشید لیست دوستان من تو سایت تغییر کرده و دوستای خودم نیستم چرااا؟ باموبایل هستم .تماس با ما برام باز نمیشه .ی چیز دیگه اینکه چطور وقتی با موبایل میایم سایت درخواست دوستی بفرستیم ؟
سلام خسته نباشید بااین تغیری که ایجاد شده من چطور میتونم تاپیک هایی روکه زدم روپیداکنم و اون مبحث هارو تعطیل کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
بااینکه سایت ارتقاپیدا کرده ولی باز مشکلاتی هست با نسخه موبایل رو اسم کاربری کلیک میکنی ارور میده همچنین در قسمت جستجو برای جستجوی کاربر هم که چند تا صفحه میاره فقط صفحه اول رو باز میکنه بقیه صفحه ها نه در نسخه های قبلی امکان جستجو در متن تاپیکها هم بود ولی الان فقط عنوان تاپیک رو میاره
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
خطاش اینهServer Error in '/' Application. The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /viewprofile.asp Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.5485; ASP.NET Version:2.0.50727.5491

elahe آنلاین پست ها : 3991 عضویت:1392/6/17 1394/2/27 - 8:47 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی چرا امضا و عکس کاربری تو کلوپها تغییری نمیکنه؟؟ الان مدت های اینطوری شده! _______________________________ سلام روز به خیر مشکل به بخش فنی ارسال شد
مامان ویداآنلاین پست ها : 1292 عضویت:1393/8/29 1394/2/24 - 12:44 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی عزیز. ببخشید من چون با موبایل میام سایت قسمت تماس با ما واسم باز نمیشه که درخواستم رو اونجا بگم.. میخوام نام کاربریم رو تغییر بدم . مامان اول حذف بشه و نام کاربریم ویدا باشه. ممنون ازتون. لطفا رسیدگی کنید ________________ سلام روز به خیر مشکا به بخش فنی ارسال شد
mmmmmm پست ها : 1216 عضویت:1393/12/1 1394/2/21 - 3:24 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام میخوام نام کاربریمو عوض کنم اقای زاهد ______________________ سلام کاربر عزیز درخواست خود را در قسمت تماس با ما سایت ارسال فرمایید
سلام اقای زاهد سایت وقتی تو موبایل باز میشه مشکلی مهم داره اونم اینه که وقتی کسی رو به عتوان دوست میخوام اضافه کنم صفحه خطا میده نمیدونم علتش چیه ... _________________________- سلام روز به خیر مشکل به بخش فنی ارسال شد
لیلا مامان نباتی پست ها : 4451 عضویت:1388/9/22 1394/2/25 - 6:00 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگوب سایتارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل بااینکه سایت ارتقاپیدا کرده ولی باز مشکلاتی هست با نسخه موبایل رو اسم کاربری کلیک میکنی ارور میده همچنین در قسمت جستجو برای جستجوی کاربر هم که چند تا صفحه میاره فقط صفحه اول رو باز میکنه بقیه صفحه ها نه در نسخه های قبلی امکان جستجو در متن تاپیکها هم بود ولی الان فقط عنوان تاپیک رو میاره __________________________ با سلام و خسته نباشید مشکل به بخش فنی ارسال شد
2810