2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،بخش موبایل خیلی خووووووبه فقط افرادی که لایک کردن اسمشون نمیاد امکان ورود به پروفایل بچه ها وجود نداره آدم نمیبینه به کیا درخواست دوستی داده و کیا جواب دادن جعبه پیامها منفک نیست،ینی پیام ارسالی و دریافت شده همه یکحا هستن!!! باتشکر
خانووووووووووووووم تهرانی خواهشششششششس می کنم یک جواب کوتاه بدید
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
زهرا جوووووون پست ها : 184 عضویت:1393/4/10 1394/2/16 - 6:07 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل عمو زاهد چررررررررررررررررررررررا هیچکس جواب من را تو این سایت نمی ده من یک کاربری داشتم که بعد از تغییرات سایت دیگه نتونستم با کاربریم وارد محیط کلوپ ها بشم وقتی کاربری و رمزم را می دادم تو محیط کلوپ ها پیغام می داد ایمیل تایید ثبت نام را تایید نکردم وقتی هم تقاضای ارسال مجدد را میزنم پیغام میده کاربری و ایمیل تطابق نداره.... من هر چی پیغام دادم فایده نداشت و کسی مشکلم را حل نکرد خلاصه رفتم یک کاربری جدید ساختم ایمیل تایید را هم فرستادن و من تایید کردم وبی باز برای ورود به کلوپ ها مشکل داشتم این بار پیغام میداد کاربری و رمز عبور تطابق ندارد ولی من با تمام این کاربری ها وارد سایت میشم و تو قسمت های مختلف پست میزارم فقط برای ورود به کلوپ ها مشکل دارم آقای زاهد تو رررررررررررررررررا به خدا حداقل یک جواب نیم خطی بدید آخه این چه وضعی هست که من هر جا پیغام میزارم حتی یک جواب کوتاه هم نمی دن چه برسه به اینکه مشکلم حل بشه آقای زاهد خواهششششسشششششششششش می کنم کمکککککککککککککککککککککک _____________________________________________________ در قسمت تماس با ما سایت همین پیغام را ارسال کنید و قید کنید که با کدوم کاربری می خواهید در کلوبها شرکت کنید.
elahe آنلاین پست ها : 3899 عضویت:1392/6/17 1394/2/14 - 1:25 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی دستتون درد نکنه تاریخ عضویت و تعداد پست ها و افراد انلاین تو نسخه موبایل نمایش داده میشه سرعتش هم نسبت به هفته پیش خیلی بهتر شده امکان ویرایش و حذف پست تو نسخه موبایل نیست و همچنین مباحث مورد علاقه این رو هم بررسی کنید ممنون میشیم ________________________ امکان حذف و ویرایش توسط کاربران در نسخه موبایل وجود دارد
سوین پست ها : 3794 عضویت:1393/6/19 1394/2/17 - 3:24 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل عمو زاهد میشه اسم منو غوض کنید _____________________-- در قسمت تماس با ما درخواست خود را ارسال کنید تا انجام شود
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم خانم تهرانی از راهنماییتون
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
من با گوشیم که می یام دو تا مشکل دارم یکی اینکه هر بار که میخوام وارد سایت بشم باید نام کاربریمو وارد کنم دوم اینکه اصلا کادری که بتونم متن بنویسم رو نداره تنها میشه نگاه کنم پست ها رو میخواستم ببینم تنها برای من اینطوره یا برای بقیه هم همینطوره
2810