2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
اهو پست ها : 735 عضویت:1393/4/7 1394/2/25 - 3:36 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خسته نباشید بااین تغیری که ایجاد شده من چطور میتونم تاپیک هایی روکه زدم روپیداکنم و اون مبحث هارو تعطیل کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون _________________________ سلام وارد نی نی سایت من شوید سپس مباحث مورد علاقه من را انتخاب کنید و تا پیکهای مورد نظر خود ا در این قسمت پیدا کنید
لیلا مامان نباتی پست ها : 4451 عضویت:1388/9/22 1394/2/25 - 6:00 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگوب سایتارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل بااینکه سایت ارتقاپیدا کرده ولی باز مشکلاتی هست با نسخه موبایل رو اسم کاربری کلیک میکنی ارور میده همچنین در قسمت جستجو برای جستجوی کاربر هم که چند تا صفحه میاره فقط صفحه اول رو باز میکنه بقیه صفحه ها نه در نسخه های قبلی امکان جستجو در متن تاپیکها هم بود ولی الان فقط عنوان تاپیک رو میاره ________________________________ قرقاول پست ها : 960 عضویت:1387/6/7 1394/2/26 - 9:04 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام اقای زاهد سایت وقتی تو موبایل باز میشه مشکلی مهم داره اونم اینه که وقتی کسی رو به عتوان دوست میخوام اضافه کنم صفحه خطا میده نمیدونم علتش چیه ... _______________________________ سلام و خسته نباشید مشکل به بخش فنی ارسال شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی با عرض معذرت چرا لیست دوستانم رو نگاه میکنم کسایی دیگه هستند برای من نیست برای دیگران هست و تازه از تاپیک هام که نگاه میکنم خود به خود بعضی ها حدف شدند؟ اینم جدیده؟؟ مشگل کلوپ که حل نشد اینم اضافه شد کی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
zahraآنلاین پست ها : 16133 عضویت:1393/3/19 1394/2/27 - 11:51 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی با عرض معذرت چرا لیست دوستانم رو نگاه میکنم کسایی دیگه هستند برای من نیست برای دیگران هست و تازه از تاپیک هام که نگاه میکنم خود به خود بعضی ها حدف شدند؟ اینم جدیده؟؟ مشگل کلوپ که حل نشد اینم اضافه شد کی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ______________________ اگر جزء آن دسته از کاربران هستید که عدم دسترسی به کلوب دارید اعلام کنید تا رسیدگی شود. مشکل لیست دوستان را واضح تر بیان کنید تا رسیدگی شود
بله مشگل ورود به کلوپ رو دارم یعنی یوزر پسورد رو که میزنم وارد نمیشه ___ مشگل لیست دوستان این هست وقتی وارد لیست میشم لیست دوستان بنده نیست غریبه هستند مشخص هست برای کاربر دیگه هست. و اینکه دوستانم خود به خود بعضی هاشون حذف شدند توی عمومی سوال کردم بعضی دوستان هم نوشتن مشگل بنده رو دارن.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
خانم تهرانی من یه تاپیکم کاملا حذف شده یکی اش هم نصفش نیست اسامی بچه ها واسه ختم بوده ممنون میشم زوتر رفع بشه.
خانم تهرانی من یه تاپیکم کاملا حذف شده یکی اش هم نصفش نیست اسامی بچه ها واسه ختم بوده ممنون میشم زوتر رفع بشه.
خانم تهرانی تاپیک حدف شده برمیگرده یا باز بزنیم دوباره لطفا جواب بدید..
سلام خانم تهرانی من بانسخه موبایل میام سایت من چندروز پیش این ایمیلمو لغو کردم ویه ایمیل جدید درست کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم ازدوباره ثبت نام کنم چون دیگه حساب ایمیل قبلی من از گوشیم حذف شده حالامن نمیدونم این ایمیلم لغوشه یانه ولی من همچنان بااین ایمیلم میتونم وارد سایت بشم اصلا کلا قاطی کردم حالا این حساب ایمیل رو توگوشیم ندارم مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید
2810