خواهش میکنم عزیزم لطف داری ❤️
عزیز دلم ببین کسی که بگه ما تو زندگی هیچ دعوا و قهری نداریم بدون که راست نگفته 😉
اولا که هیچ کدوممون کامل کامل نیستیم بالاخره انسان جایزه اخطاست و اشتباهی هم گاها مرتکب میشه 👌
آره عزیزم منی که بگم هیچ گونه حرفی نیست زندگیم گل و بلبل بدون که راستشو نگفتم 😉
ولی خیلی خیلی خیلی کم و به ندرت پیش میاد که سر یه چیزی بحث کنیم یا غر بزنیم 👌
اولا اینکه یادتون دادم که اگه همسرتون از سرکار اومد خونه به هیچ عنوان تو یک ساعت اصلا نه چیزی بگین ،،نه حرفی بزنین ،،نه خبری بدین بهش
اکثر دعواهای زوجین تو ساعاتی که همسر میاد خونه بعد از گزر چندین ساعت ،،،ساعت کاری خسته کننده 😥
میبینی طرف همسرش اومده خونه بنده خدا تا کفشاشو در آورده اومده خونه ،،میتوپه به همسرش میگه آره برو منم اینجا با دوتا بچه بمونم از صبح تو خونه
حمالی بکنم ،،غذا بپزم ،،،بچه داری بکنم ،،
نمیدونم وقتی منو از پدرم خاستگاری کردی
آشپز خواستگاری کردی(فقط بپز و بشور و بساب)😐
نمیدونم معلم خاستگاری کردی که (معلم درس شدم برای بچه هات )😐😐
نمیدونم دانش آموز خاستگار کردی که (تکالیف بنویسم و ...)
نمیدونم مادرم ؟؟نمیدونم معلممم ؟نمیدونم زنم ؟نمیدونم کوزت هستم ؟؟😐☹️
تو این وسط هم میذاره دم گوش بچه هه بخون دیگه پدر منو درآوردی
میبینی همون رفتار تو باعث میشه یه دعوای بزرگ راه بیوفته
بابا خانم عاقل ،،دوست من عزیز دل خواهر بیچاره که نرفته پی خوش گزرونی ،،اونم به خاطر یه لقمه نون حلال رفته
همونطور که تو زحمت میکشی تو خونه اونم برای یه لقمه نون همونقدر زحمت میکشه 👌
تو اگه به یه نفر جواب پس بدی
اونم به چندین نفر جواب پس میده برای یه لقمه نون
یه روز که وقتشو کردی برو سر کارش ببین با چه سختی برات پول در میاره که تو در آسایش و رفاه باشی 👌
با اون رفتارات
هم خودت رو میندازی از چشم همسرت ،،هم بچه ات خاطر بد میمونه ذهنش ،،هم اوقات تلخی میوفته به زندگیتون یه مدت
بعد اینکه گنجیشک از دستتون در رفت (بیا ،،،بیا ،،،)میکنی براش
عزیز دلم خیلی باید مواظب رفتار و کردار مون باشیم اگه من مادر همسر داری رو بلد نباشم در زندگیم خب بطب دخترم هم فردا بلد نخواهد شد 👌
ولی رفتارهای آگاهانه من باعث میشه دخترم منو الگوی خودش قرار بگیره
میبینه که من مادر چگونه با پدرش صحبت میکنم رفتار میکنم اونم در آینده همون رفتار رو میکنه با همسرش و بچه هاش 👌
و اینکه عزیزم همسر من که اومد از سر کار من چای رو آماده میکنم
یه عصرونه آیی چیزی حاضر میکنم اومد زود سفره رو پهن میکنم
و تمام کارم رو ول میکنیم حداقل نیم ساعت کنارش میشینم
فقط حق دارم حرف های خوب خوب بزنم براش تا خستگی کار روزانه اش از تنش در بیاد
بعدش اگه حرفی چیزی بود که مهم بود اونارو هم گفتم که کجاست جاش 😜
و اینکه عزیزم شده واقعا وقتها یی که غر زده ،،ایراد گرفته حرفی زده
ولی خدا سر شاهده هیچ وقت جوابشو نمیدم اکه حق باشه میگم آره راست میگی عزیزم ببخش من معذرت میخوام کم کاری کردم
اگه نه زوری بود حرفش اونوقت اصلاااا دهن باز نمیکنم خیلی سر سنگین میشم و باهاش یه کلمه ای حرف نمیزنم .خودم رو هم در شخصیتی نمیدونم که باهاش دهن به دهن بشم 👌
پدر خدا بیامرزم میگفت موقع قهر کردن یه جای سلامی نگه دارین واسه همدیگه 👌
و اینم بگم اینطوری نیستم که از همسرم ناراحت بشم بیام بچه ها رو دعوا کنم و خدای ناکرده دست روشون بلند کنم
غذامو میپزم ،،،ظرفها رو میچینم ضرف شویی ،،،چای دم میکنم میارم ،،میوه میارم ،،،،با بچه هام حرف میزنم خوش و بش میکنم ولی انگار اونو نمیبینم 😉
که اونم وقتی یه ساعت گذشت خودش میاد معذرت خواهی که ببخش عزیزم یکم اعصابم خورد بود و فلان ....
منم زود میبخشمش میگم چون یه دونه عشق دارم باشه این دفعه رو میبخشمت
حالا نمیگم نه نمیبخشم و فلان ،،تورو سپردم به حضرت ابوالفضل 😁
خدا خودش جوابتو بده ،،،از این حرفها
همیشه به این فکر میکنم که خدا با اون بزرگی و عظمت بخشندگیش خطاهای ما انسان ها رو میبخشه،،،من بنده که در مقابل خدا عددی نیستم چرا باید مغرور باشم ؟؟
و اینم بگم که یه اشتباهی مرتکب شد یه حرفی رو زد که نباید میزد
اونو هی تکرار نمیکنم بعدها ،،که آره تو فلان روز فلان طور گفتی به من ،،
اصلا و ابدا
و یا مثلا میریم خونه ی مادر شوهرم اگه جلوم ارزونترین غذا رو هم بذارن
نمیام بگم که اره معصومه بیاد واسشون مرغ بذاره و کباب بذاره اینا اینطوری در بیان جلوم
کلا فرق میکنه قضیه پدر مادر همسرم با بقیه
اصلاااا ابدا بعد از رفتن به خونشون نمیام غر بزنم آره مادرت به من حرف انداخت ،،اره دیدی خواهرت چی گفت ؟؟؟اره دیدی پدرت چه رفتاری کرد باهام
اصلااااا ابداااااا
اگه عرضه داشتم همونجا خودم با احترام جوابشونو دادم که دادم ندادم اصلا نمیارم تو زندگیم که جر و بحث بشه تو خونم
در کل هرچی خوردم ،،هر چی شنفتم ،،،هر چی شد ،،میمونه همونجا دهنم 🤐 میبندم