2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 110435 بازدید | 1724 پست
سلام عزیزم من یکی از همکارام مشکلش اینه وقتی میره خونه پدرش بعد میخواد اونجا بره خونه اقوام شوهرش می ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️

به همکارت بگو موقع رفتن به بیرون فقط زنگ بزنه خبر بده 

مثلا می‌ره خونه پدرش زنگ که زد بگه عزیزم من دارم میرم خونه مامانیا تو هم عصر بیا 

نگه که اجازه میدی برم ؟

مردا اکه ازشون اجازه بگیری برای بیرون رفتن یه جوری خودشونو میگیرن فک میکنن ابر قدرتن 😀

سلام  سلام به همه دوستای این تاپیک ☺️ معصومه جون خیلی عالی شد این تاپیک رو زدید 😍 بی صبرانه ...

سلام زندگی شب قشنگت بخیر و نیکی باشه عزیزم ❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️

عزیزم خودت میدونی که من وقت زیادم رو تو تاپیک پس انداز رویا جون میگزرونم 

چون به بچه های اون ور قول دادم که تا جایی که از دستم بیاد کمک حالشون باشه 

اینجارو هم به احترام دوستان همون تاپیک باز کردم که از تجربه های هم استفاده کنیم 

هر سوالی که فکر میکنین راجب پس انداز اون ور بپرسین 

هستم درخدمتتون 

هر سوالی هم در رابطه با همسرداری و ....داشته این ور بپرسین 

آخر وقت ها انشالله بتونم بهتون جواب میدم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😜😜😜😂🤦

سلام معصومه خانم میشه بهم کمک کنین با مردی ک فقط میگه حرف من درسته چطور باید رفتار کرد
حتی اگ دلیل و مدرک هم بیاری بازم میگه فقط حرف من باشه
و اینکه چکار کنیم قد زحماتمون رو بدونه و یکم تو کلام محبتش بیشتر بشه

سلام معصومه خانم میشه بهم کمک کنین با مردی ک فقط میگه حرف من درسته چطور باید رفتار کرد حتی اگ دلیل و ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️

خب عزیزم بگه کار من درست ،بگو آره راست میگی واقعا عزیزم کارت درست

بعدشم چشم رو بگو ولی کار خودت رو انجام بده 

بعد که دنبال کار درسته باشی کار خودشو با کار خودت مقایسه می‌کنه می‌فهمه کدوم درستره‌

زیاد حساس نباش زیاد هم به دل نگیر 

مردا دوست دارن قدرت نمایی کنن ،دوست دارن تو خونه مرد سالاری باشه 

زیاد به پر و پاش نچین در غیاب کار خودت رو بکن 

و اینکه چیکار کنیم قدر دادن زحمت هامون باشن 

زیادی باشی زیادی میشی عزیزم این حرف واقعا درست 

سعی کن زیاد بهش متکی نباشی زیاد پشتش نباش که براش عادی باشه 

بهش پول کمک نکن اگه شاغلین پول خودت رو در خونه برای ریز هزینه های زندگی خرج نکن 

اینطوری مرد خیلی توقع دار میشه و براش عادی میشه 

هر از گاهی بکن که قدر زحمت‌ها تو بدونه 

سلام معصومه جون و دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید اگه جمع خانواده همسر درمورد یکی از اقوامشان حرف میزنن و فقط غریبه من( عروس) بودم خواهرشوهرم دو بار ب من نگاه کرد و ب همسرم گفت درمورد عمو خودشون بعدا بهت میگم یعنی پیش من نگفت بمن برخورد شما بودین چی میگفتین؟( البته میدونم حق دارن مسائل فامیلی رو ب من نگن ولی زل میزنه ب من و ب همسرم میگه بعدا بهت میگم

سلام معصومه جون.امیدوارم حالتون خوب باشه😘.ببخشید من میخواستم یک راهنمایی بهم بکنید.این سوالم خارج از بحث تاپیک پس انداز هست.برای همین گفتم اینجا بپرسم.میشه لطفا بفرمایید با همسری که وقتی از خستگی کار و فشار و ناعدالتی های اونجا خسته هست و این ناراحتی رو با خودش میاره خونه چطور رفتار کنم؟بداخلاقی نمیکنه اصلا اما تو خودش میره و دپرس هست اکثرا.مثلا من چی بهش بگم که دلداریش داده باشم؟

قسم به ٱمیدی که در ناٱمیدی می روید،همه چیز درست خواهد شد.در دیوار دل خود بنویسید خدا هست🌱.

همه امون تو زندگی یه وقتهایی میشه که واقعا کم میاریم دوست داریم گریه کنیم خالی بشیم 

ولی نمی‌تونیم چون غررور داریم 

من خودم وقتی دلم پر باشه و احتیاج به خالی شدن داشته باشم 

اگه صبح بود میرم مزارم پدر مادرم ،،،اونقدر گریه میکنم که چشمام میشه اندازه میخ 😁

اگه شب بود و نتونستم الکی به بهونه حمام رفتن میرم واسه خالی کردن خودم 

قربونت برم به جای این حرفها نفوذ های بعد 

بشین قشنگ خودت رو بساز ،،واسه خودت طرح و برنامه بریز ،،ببین چیا دوست داری ،،بیار رو کاغذ 

دونه دونه وقت بذار جلوشون بگو اینا رو من باید تا این تاریخ انجام بدم خودت رو به چالش بکش 

اینطوری اکه یه دونه اش تیک خورد میدونی چقدر اعتماد به نفست می‌ره بالا می دونی چقدر کیف می‌کنی 😍

من هرروز که صبح از خواب بیدار میشم زود آهنگ بابک افرا بگو ببینم خانم ،،،خوب و خوشی و آروم 😍اینو گوش میدم 

این برای من معجزه می‌کنه اونقدرررر کیف میکنم که هیچ کس نمیتونه تو اون لحظه حالمو خریدار باشه 

همسرم هم از اینکه میبینه به خودم ارزش قایل هستم ارزش میذارم به خودم اول صبحی 

اونم بطب برام ارزش می‌ذاره 

حتی این آهنگ رو  کوک کردم واسه زنگ بیداری ام 😍

براتون گفتم که این آهنگ بسیار زیبا رو حتما دانلود کنین 

و اینکه گلم زندگی رو هر جور بگیری اونطور میگزره 

بد بگیری بد میگزره ،،،خوب بگیری خوب میگزره 

کافیه فقط دیدتو تغییر بدی 

به خدا که همه چی هم دست خودمون ،،همه چی هم به عکس و العملی که نشون میدیم بر میگرده 

نمیذارم لحظه ای تو زندگیم تلخی بیوفته 👌

تا حالا نذاشتم  صدم ثانیه ،،دیگران رو زندگیمون تاثیری داشته باشن 

اینا هم با محبت و سیاست 😉

دو دستی همسرمو چسبیدم فقط بهش بها دادم و بالای سرم بردم و تاجش کردم روی سرم 

اونقدر بهش بال و پر دادم ،،اونقدررررر بهش عزت نفس دادم ،،،اونقدر از نکات قوتش گفتم ،،،،اونقدر ناز و نوازشش کردم ،،،اونقدر حرف های خوب خوب براش زدم ،،،اونقدر خودمو در اختیارش قرار دادم 👌

که الان اکه من لحظه ای به هر علتی رفتم ،،نتونه بدون من باشه 

چون هیچ کسی پیدا نمیشه جای منو براش پر کنه 

منم منم دوست ندارم بکنم ولی دوست من عزیزکم 

اگه فقط در حد یه زن معمولی که غذا بپزم و به تربیت بچه هاش برسم و هر از گاهی رابطه اونم با هزار تا غر و فلان بودم 

فک میکردین بازم واقعا بی تابی میکرد ؟؟؟

البته که نه شاید ته دلش هم اون موقع می‌گفت این نباشه یکی دیگه 😉

ولی یه کارایی یه  رفتار هایی در زندگی مشترک انجام دادم که اکه صد سال دیگه که زمان بگزره باز هم با جسارت میگم که هیچ کس نمیتونه اون جمله هایی ،،اون حرفهایی که من واسه امیدم میگم اون براش بگه ،،هخیشه بر هرچی تنوع میدم نمیذارم زندگیم یک نواخت باشه 😁از هر لحاظ که فکرشو بکنی 

منظور بچه ها وقتی میگم محبت کنین محبت تنها فقط کلامی نیست 

محبت ،،در آغوش کشیدن 

محبت در صحبت کردن 

محبت در ریختن یه استکان چای همراه نقل و نبات 

محبت هر از گاهی پیشنهاد دادن برای رابطه زناشویی به طرف مقابل

محبت در اینکه وقتی همسرت حموم براش میوه پوست بکنی  ببری واسش ،،هیکلش و انذامشو ببینی و قربون صدقه اش بری 

محبت در اینکه وقتی دراز کشید زود سرتو بذاری رو شانه هاش آروم و یواش❤️

محبت در اینکه وقتی خوابید در حالت خواب و هوشیاری دستتو بکشی رو موهاش بگی دنیای منی تو ،،بمیرم برات که چه قدر تلاش می‌کنی واسه رفاهمون بعد با یه بوس کوچولو مهمونش کنی 

محبت در اینکه دستاشو بگیری و ببوسی و عشق نثارش کنی 

محبت در اینکه وقتی خوابید بوسه بذاری رو لباش 

بگم بازم ؟؟؟

محبت اون که وقتی رابطه اتون تموم شد دستاتو ببری بالا بگی خدایا شکرت که سالم هستیم و رابطه ای سالم و حلال با همسرم داشتم 

بعد برگردی بگی عزیزم ممنوتم که تلاش کردی تا برای من هم .......

محبت در اون لحظه است که کفشاشو هول هولکی پوشیده میخواد بره سرکار یا بیرون 

زود تو بشقاب چای بریزی و ببری بگی بیا عزیزم اینو بخور بعد برو ،،، به عشق تو دم کردم ❤️

محبت اون لحظه ای که وقتی خواستین برین خونه مادر همسرتون بگی من واقعا خدارو شاکرم که عروس چنین خانواده ی با عزتی شدم 👌

و تند تند. هر لحظه ورد زبونت باشه که عزیزم من نمی‌دونم واقعا تو پاداش کدوم کار خوب منی که خدا تو رو سرراه من قرار داده 

محبت اینکه وقتی صبح سز کار بود بهش پیام بزنی و بگی ممنونم که به خاطر رفاه و آسایش ما هر روز میری سرکار تا ما در آسایش زندگی کنیم ❤️

محبت اینکه که براش شیطنت کنی ......بگی حواست هست منم دلم میخواد ها فکر نکن فقط تو میخوای ،،،امیدوارم اینجا منظورمو زسونده باشم براتون 😁

محبت در اینکه وقتی اومد از سرکار زود بری استقبالش بگی خسته نباشی  حتی اگه دستتون بند بند بود کارتو رها کن به همسرت ارزش قایل شو اون به خاطر تو رفته پی یه لقمه نون . و سعی کن همیشه  شنونده خوبی براش باشین

خواهش میکنم عزیزم لطف داری ❤️

عزیز دلم ببین کسی که بگه ما تو زندگی هیچ دعوا و قهری نداریم بدون که راست نگفته 😉

اولا که هیچ کدوممون کامل کامل نیستیم بالاخره انسان جایزه اخطاست و اشتباهی هم گاها مرتکب میشه 👌

آره عزیزم منی که بگم هیچ گونه حرفی نیست زندگیم گل و بلبل بدون که راستشو نگفتم 😉

ولی خیلی خیلی خیلی کم و به ندرت پیش میاد که سر یه چیزی بحث کنیم یا غر بزنیم 👌

اولا اینکه یادتون دادم که اگه همسرتون از سرکار اومد خونه به هیچ عنوان تو یک ساعت اصلا نه چیزی بگین ،،نه حرفی بزنین ،،نه خبری بدین بهش 

اکثر دعواهای زوجین تو ساعاتی که همسر میاد خونه بعد از گزر چندین ساعت ،،،ساعت کاری خسته کننده 😥

میبینی طرف همسرش اومده خونه بنده خدا تا کفشاشو در آورده اومده خونه ،،میتوپه به همسرش میگه آره برو منم اینجا با دوتا بچه بمونم از صبح تو خونه 

حمالی بکنم ،،غذا بپزم ،،،بچه داری بکنم ،،

نمیدونم  وقتی منو از پدرم خاستگاری کردی 

آشپز خواستگاری کردی(فقط بپز و بشور و بساب)😐

نمی‌دونم معلم خاستگاری کردی که (معلم درس شدم برای بچه هات )😐😐

نمی‌دونم دانش آموز خاستگار کردی که (تکالیف بنویسم و ...)

نمی‌دونم مادرم ؟؟نمیدونم معلممم ؟نمیدونم زنم ؟نمیدونم کوزت هستم ؟؟😐☹️

تو این وسط هم میذاره دم گوش بچه هه بخون دیگه پدر منو درآوردی 

میبینی همون رفتار تو باعث میشه یه دعوای بزرگ راه بیوفته 

بابا خانم عاقل ،،دوست من  عزیز دل خواهر بیچاره که نرفته پی خوش گزرونی ،،اونم به خاطر یه لقمه نون حلال رفته 

همون‌طور که تو زحمت میکشی تو خونه اونم برای یه لقمه نون همونقدر زحمت می‌کشه 👌

تو اگه به یه نفر جواب پس بدی 

اونم به چندین نفر جواب پس میده برای یه لقمه نون 

یه روز که وقتشو کردی برو سر کارش ببین با چه سختی برات پول در میاره که تو در آسایش و رفاه باشی 👌

با اون رفتارات 

هم خودت رو میندازی از چشم همسرت ،،هم بچه ات خاطر بد میمونه ذهنش ،،هم اوقات تلخی میوفته به زندگیتون یه مدت 

بعد اینکه گنجیشک از دستتون در رفت (بیا ،،،بیا ،،،)می‌کنی براش

عزیز دلم خیلی باید مواظب رفتار و کردار مون باشیم اگه من مادر همسر داری رو بلد نباشم در زندگیم خب بطب دخترم هم فردا بلد نخواهد شد 👌

ولی رفتارهای آگاهانه  من باعث میشه دخترم منو الگوی خودش قرار بگیره 

میبینه که من مادر چگونه با پدرش صحبت میکنم رفتار میکنم اونم در آینده همون رفتار رو می‌کنه با همسرش و بچه هاش 👌

و اینکه عزیزم همسر من که اومد از سر کار من چای رو آماده میکنم 

یه عصرونه آیی چیزی حاضر میکنم اومد زود سفره رو پهن میکنم 

و تمام کارم رو ول میکنیم حداقل نیم ساعت کنارش میشینم

فقط حق دارم حرف های خوب خوب بزنم براش تا خستگی کار روزانه اش از تنش در بیاد

بعدش اگه حرفی چیزی بود که مهم بود اونارو هم گفتم که کجاست جاش 😜

و اینکه عزیزم شده  واقعا وقت‌ها یی که غر زده ،،ایراد گرفته حرفی زده 

ولی خدا سر شاهده هیچ وقت جوابشو نمیدم اکه حق باشه میگم آره راست میگی عزیزم ببخش من معذرت می‌خوام کم کاری کردم 

اگه نه زوری بود حرفش اونوقت اصلاااا دهن باز نمیکنم خیلی سر سنگین میشم و باهاش یه کلمه ای حرف نمی‌زنم .خودم رو هم در شخصیتی نمی‌دونم که باهاش دهن به دهن بشم 👌

پدر خدا بیامرزم می‌گفت موقع قهر کردن یه جای سلامی نگه دارین واسه همدیگه 👌

و اینم بگم اینطوری نیستم  که از همسرم ناراحت بشم بیام بچه ها رو دعوا کنم و خدای ناکرده دست روشون بلند کنم 

غذامو میپزم ،،،ظرفها رو می‌چینم ضرف شویی ،،،چای دم میکنم میارم ،،میوه میارم ،،،،با بچه هام حرف میزنم خوش و بش میکنم ولی انگار اونو نمی‌بینم 😉

که اونم وقتی یه ساعت گذشت خودش میاد معذرت خواهی که ببخش عزیزم یکم اعصابم خورد بود و فلان ....

منم زود می‌بخشمش میگم چون یه دونه عشق دارم باشه این دفعه رو می‌بخشمت 

حالا نمیگم نه نمیبخشم و فلان ،،تورو سپردم به حضرت ابوالفضل 😁

خدا خودش جوابتو بده ،،،از این حرفها 

همیشه به این فکر میکنم که خدا با اون بزرگی و عظمت بخشندگیش خطاهای ما انسان ها رو میبخشه،،،من بنده که در مقابل خدا عددی نیستم چرا باید مغرور باشم ؟؟

و اینم بگم که یه اشتباهی مرتکب شد یه حرفی رو زد که نباید میزد 

اونو هی تکرار نمیکنم بعدها ،،که آره تو فلان روز فلان طور گفتی به من ،،

اصلا و ابدا 

و یا مثلا میریم خونه ی مادر شوهرم اگه جلوم ارزونترین غذا رو هم بذارن

نمیام بگم که اره معصومه بیاد واسشون مرغ بذاره و کباب بذاره اینا اینطوری در بیان جلوم 

کلا فرق می‌کنه قضیه پدر مادر همسرم با بقیه 

اصلاااا ابدا بعد از رفتن به خونشون نمیام غر بزنم آره مادرت به من حرف انداخت ،،اره دیدی خواهرت چی گفت ؟؟؟اره دیدی پدرت چه رفتاری کرد باهام 

اصلااااا ابداااااا

اگه عرضه داشتم همونجا خودم با احترام جوابشونو دادم که دادم ندادم اصلا نمیارم تو زندگیم که جر و بحث بشه تو خونم 

در کل هرچی خوردم ،،هر چی شنفتم ،،،هر چی شد ،،میمونه همونجا دهنم 🤐 می‌بندم