2777
2789
عنوان

ایدزززز بیاید لطفاً

94 بازدید | 11 پست

من تقریبا دو سال پیش یه اتفاقی برام افتاد که ۶ یا ۷ ماه بعدش آزمایش ایدز از طریق خون دادم منفی شد 

اما وسواس فکری یا ترسش همچنان ولم نمیکنه 

هنوز استرسش رو دارم بنظرتون به همون جواب اکتفا کنم یا یکبار دیگه باید آزمایش بدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط وسواس فکری داری 

ذهنتو اروم کن و زندگیت و بکن خداروشکر مشکلی نداری و سالمی

باور کن انقدررر کار تو دنیا هس ک نکردی سر خودتو گرم کن اصلااا بهش فکر نکن همون ی بار برا مطمئن شدن کافیه 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
فقط وسواس فکری داری ذهنتو اروم کن و زندگیت و بکن خداروشکر مشکلی نداری و سالمیباور کن انقدررر کار تو ...

نمیدونم واقعا چمه کل زندگیم زهر شده بهم شب و روزمه فکر کردن به ایدز 

کافیه جایی اسمش بیاد یا چیزی ببینم تا چند ماااه درگیرشم هر چیزی که تو بدنم میبینم بهش ربط میدم 

نمیدونم واقعا چمه کل زندگیم زهر شده بهم شب و روزمه فکر کردن به ایدز کافیه جایی اسمش بیاد یا چیزی ببی ...

منم برام پیش امده  توهم بیماری درک میکنم کاملا 

شما راه حلت اینه ک انقدررر سرتو گرم کنی که اصلا تو فکرتم نیار حتی هر کسی هر چیزی ک باعث میشه ب این موضوع فکر کنی کمرنگش کن یا ازش دوری کن 

برو بیرون هر روز برو بیرون و پیاده روی هر کاری ب نظرت حالت و خوب میکنه بکن اما تو خونه نمون و خودخوری نکن خودخوری سمه از هررر مریضی بدترره تلقین بدتره همه چیزه

واقعا دیگه کم مونده که دیوونه بشم همین💔

میفهمم 

اگ براتون مقدوره پیش ی مشاور صحبت کنین خیلی ارومتون میکنه اگ هم نیس ک خودتون و سرگرم کنین از فضلیی ک باعث میشه خیلی فکر و خیال کنین دوری کنین ب مرور خوب میشین فقط باید خودتونم تلاش کنین نزارین فکر و تلقین اذیتتون کنه 

امبدوارم هر چه زودتر روب راه بشین هر روزتون ب شادی بگذره و به خنده ❤️