2777
2789
عنوان

دست میزنم میمیرم از درد توروخدا راهنمایی کنید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپاندیسه سریع برو دکتر دردش بدتر میشه  اصلا چاره ای نداره باید بری دکتر  زنگ بزن اورژانس ...

خدا لعنتش کنه نمیزاره میگه دکتر رفتن دوس داری درحالی ک خدا شاهده دارم میمیرم... روی واژنمم تیر میکشه

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓
خدا لعنتش کنه نمیزاره میگه دکتر رفتن دوس داری درحالی ک خدا شاهده دارم میمیرم... روی واژنمم تیر میکشه

من دانشجوی پزشکی هستم . تا معاینه نشه نمیشه دقیق تشخیص داد. ولی احتمال زیاد میدم آپاندیسته . باید سریع بری دکتر . چون ممکنه فقط التهاب باشه و تا قبل از اینکه نترکیده بشه کاریش کرد و نیاز به جراحی نباشه . و باید سریع بری دکتر چون اگه ترکیده باشه هم با گذشت زمان دردش خیلی بیشتر میشه فشارت می افته از حال میری 

الان خونه اس شوهرت؟ کدوم شهری؟

من دانشجوی پزشکی هستم . تا معاینه نشه نمیشه دقیق تشخیص داد. ولی احتمال زیاد میدم آپاندیسته . باید سر ...

اره خونس میخواد بره سرکار... اطراف تهرانینم رباطکریم

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓
من دانشجوی پزشکی هستم . تا معاینه نشه نمیشه دقیق تشخیص داد. ولی احتمال زیاد میدم آپاندیسته . باید سر ...

تازه چون گفتم شکمم درد میکنه باهام قهرم کرده ک چرا درد میکنه اخه مگه دست خودمه 😭😭😭

.....

در ضمن اگه رابطه محکم داشته باشی ممکنه بترکه ؟ 

شرمنده ها ولی ظهر رابطه داشت وحشیانه😭😭 از اونموقع حس کردم چیزی تو شکمم ترکید

حیف من تهران نیستم . میخواستم ببینم اگه شهر منی، امبولانس بفرستم بیای بیمارستانی که خودم هستم

قربونت ممنون فداتشم یک دنیا ممنون 

حالم خیلی بده همش ۱۹ سالمه اینهمه درد ......

چقدر دیگه میره سر کار؟ میتونی منتظر بشی بره سرکار زنگ بزنی به یکی از فامیلا یا اشناها بگی شوهرم سرکا ...

تا نیم ساعت میره

تازه چون گفتم شکمم درد میکنه باهام قهرم کرده ک چرا درد میکنه اخه مگه دست خودمه 😭😭😭 ..... در ضمن ...

احتمالا از قبل التهاب داشته آپاندیست و با رابطه فشار اومده ترکیده . علائم نداشتی قبلش؟

چقدر دیگه میره سر کار؟ میتونی منتظر بشی بره سرکار زنگ بزنی به یکی از فامیلا یا اشناها بگی شوهرم سرکا ...

شهر غریبم کسیو ندارم جز این 

اینم ک اینجوری )

2810