محققان دریافتهاند عصاره چای اولانگ با ایجاد اختلال در DNA سلولهای سرطانی، مانع از رشد و گسترش تومورها میشود. دانشمندان میگویند که چای سبز هم خواص مشابهی دارد اما چای سیاه و پررنگ تاثیر کمی بر سلولهای سرطانی دارند.
محققان دانشگاه سنت لوییز در ایالت میزوری، با تحلیل میزان بروز سرطان سینه و مرگ به خاطر این بیماری در چین، متوجه شدند در مناطقی که مصرف چای اولانگ زیاد است، نرخ بروز سرطان سینه به طور کلی کمتر است.
این تیم تحقیقاتی حالا میگویند چای اولانگ میتواند به عنوان روشی غیر سمی از بروز سرطان سینه جلوگیری کند؛ از هر ۸ زن یک نفر در طول زندگیش این بیماری را تجربه میکند.
پیشگیری از سرطان سینه با عصاره چای اولانگ
محققان تاثیر عصاره چای اولانگ را بر ۶ لاین از سلولهای سرطان سینه بررسی کردند. لاینهای سلولی در تحقیقات استفاده می شود و سلولهای سرطانی هستند که به مرور زمان و تحت شرایط آزمایشگاهی تقسیم شده و رشد میکنند.این گروه با آزمایش ۲ لاین ER-مثبت و PR-مثبت و یک لاین HER2-مثبت و ۳ لاین سلول سهگانه-منفی متوجه شدند عصاره چای سبز و چای اولانگ مانع از رشد سلولهای سرطان سینه در هر ۶ لاین شد.
اما سلولهایی که با عصاره چای سیاه و پررنگ تحت درمان قرار گرفتند، هیچ تغییری نکرده یا تغییر بسیار ناچیزی داشتند.
به گفته این تیم پژوهشی، عملکرد چای اولانگ در جلوگیری از رشد و ازدیاد سلولهای سرطان سینه و پیشرفت تومور بسیار مشابه عملکرد چای سبز است.
چای اولانگ مثل چای سبز میتواند با تخریب و ایجاد شکاف در DNA سلولهای سرطانی، نقشی پیشگیرانه در رشد، ازدیاد و سرطانی شدن این سلولها داشته باشد؛ درست مثل شیمی درمانی پیشگیرانه علیه سرطان سینه.
چای اولانگ در چین به چای اژدهای سیاه هم مشهور است و یک فنجان از آن، حاوی کافئین، انواع ویتامین و مواد معدنی، اسیدهای آمینه و پلی فنولهای آنتی اکسیدانی است.
منبع: DailyMail