2783
آمادگی برای زایمان با 5 نکته طلایی

آمادگی برای زایمان با 5 نکته طلایی

1397/08/27 بازدید2700
آمادگی برای زایمان یک بازه 9 ماهه دارد؛ این بازه از لحظه‌ای شروع می‌شود که متوجه می‌شوید باردار هستید و تا پاره شدن کیسه آب یا رسیدن وقت سزارین ادامه خواهد داشت. در این دوران مهارت‌هایی هست که باید به دست آورید، کارهایی است که باید انجام دهید و وسایلی وجود دارد که بهتر است تهیه‌شان کنید. در این مقاله به معرفی 5 نمونه از موارد مهمی که آمادگی شما را برای زایمان بالا می‌برند، می‌پردازیم.

1. آمادگی برای زایمان و بودجه بندی

از اولین اقداماتی که باید به منظور به دست آوردن آمادگی برای زایمان سراغ آن بروید، آمادگی از نظر مالی است. داشتن برنامه مالی کمک می‌کند با خیال راحتتری به کارهایتان برسید. اگر با برنامه‌ریزی قبلی باردار شده‌اید، احتمالا تا به حال بودجه‌بندی‌های لازم را انجام داده‌اید؛ اما اگر بارداری‌تان ناخواسته است سعی کنید از فرصت باقی مانده تا روز تولد فرزندتان به خوبی استفاده کنید و راه‌هایی که می‌تواند مسیر مالی‌تان را هموارتر کند، با همسرتان شناسایی کنید. درباره خدمات درمانی تحت پوشش بیمه‌تان اطلاعات کامل به دست آورید، بهترین روش سرمایه‌گذاری کوتاه مدت با پس‌اندازتان را پیدا کنید و راه‌هایی امن برای کسب درآمد بیشتر بیابید. مدیریت مالی در این زمان اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند.

2. آماده برای خرید سیسمونی

از حدود هفته 21 بارداری به بعد که تکلیف جنسیت بچه با اطمینان بیشتری مشخص می‌شود؛ کم‌کم وقت آن می‌رسد که به لیست کامل سیسمونی نگاهی بیندازید و از بین تمام اقلام موجود در آن، مواردی را که خریدشان ضرورت بیشتری دارد، تهیه کنید. اگر هر گونه شکی در مورد جنسیت فرزندتان دارید، بهتر است سراغ خرید لباس‌ها و وسایل صورتی یا آبی نروید و بیشتر، وسایلی را تهیه کنید که رنگ‌های خنثی دارند و به کار دختر و پسر می‌آیند. سعی کنید تا وزنتان خیلی بالا نرفته است، موارد ضروری سیسمونی را با کمک یک همراه تهیه کنید.

3. چیدن کیف لوازم ضروری بیمارستان

لازم است که کیف ضروری برای وسایل بیمارستان را هر چه زودتر ببندید. کیف بیمارستان باید شامل وسایل مورد نیاز شما باشد و جایی دم دست قرار بگیرد تا در صورت بروز شرایط اورژانسی دچار تشویش و نگرانی نشوید. با انجام این کار، هر وقت زمان زایمان برسد، نیازی به جستجوی کیف و وسایل ضروری آن نخواهد بود و کارتان با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد.

4. خاطره بنویسم؟

بسیاری از زنان باردار، نوشتن خاطرات روزمره به همراه ثبت نوبت دکتر، سونوگرافی و حتی گفته‌های پزشک را یکی از ضروریات آمادگی برای زایمان می‌دانند. آن‌ها معتقدند ثبت این اتفاقات هم به برنامه‌ریزی بیشتر کمک می‌کند و هم در آینده گنجینه‌ای بی‌نظیر برای یادآوری خاطرات دوران بارداری خواهد بود. ضمن اینکه نوشتن خاطرات در یک دفتر باعث می‌شود آمادگی ذهنی شما هم بالاتر برود. سعی کنید در نوشته‌هایتان روی نکات مثبت تمرکز کنید و به خودتان روحیه دهید.
قبل از زایمان خاطره بنویسید

5. به کلاس بروید

اگر می‌خواهید آمادگی برای زایمان را به حداکثر برسانید، از کسب اطلاعات لازم درباره دوران بارداری، زمان زایمان و نحوه مراقبت از نوزاد غافل نشوید. از منابع معتبر، کتاب‌های مفید تهیه کنید، فیلم‌های آموزشی ببینید و اگر این کارها برایتان کاربردی نیست؛ در یک کلاس خوب ثبت نام کنید. یادداشت برداشتن از نکات مهم کلاس آموزشی را فراموش نکنید که می‌تواند حسابی به کارتان بیاید.
 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها