نی نی سایت: در طی چندین مقاله تلاش کردیم تا شما را با مفهوم اُرگانیک، محصولات آن و روش تغذیه سالم آشنا کنیم اما بهترین روش آشنایی با این مفهوم و این محصولات، شرکت در نمایشگاه بود. به همین دلیل ما از شما دعوت کردیم تا در نمایشگاه محصولات اُرگانیک شرکت کنید.
چرخهای خرید و دستان پرُ مردمی که از سرازیری مخصوص حمل چرخخرید پایین میآمدند نشان میداد که خیلیها با محصولات اُرگانیک آشنا هستند و حسابی در نمایشگاه وقت گذراندهاند! بعضیها هم برای اولینبار بود که در این نمایشگاه شرکت میکردند و تازه آمده بودن که در نمایشگاه چرخی بزنند و با محصولات اُرگانیک آشنا شوند.
از شیر مُرغ تا جان آدمیزاد!
در داخل نمایشگاه غرفهها محصولات مختلفی از انواع عسل، انار، زیتون، خشکبار و لبنیات گرفته تا انواع برنج، روغن، رُب، چای و دمنوش را به بازدیدکنندگان ارائه و عرضه میکردند.مسئولان غرفهها برای معرفی محصولاتشان کم نگذاشته بودند و علاوه بر تبلیغات جذاب برای آنها و شمردن ویژگیهای اُرگانیک محصولاتشان برای بازدیدکنندگان، به آنها اجازه میدادند تا از این مواد غذایی تست کنند.
دستبه جیب شدن برای سلامتی!
این تبلیغات جذاب و دیدن حجم زیادی از مواد غذایی وسوسهکننده همراه با اطلاعاتی که درباره محصولات ارگانیک ارائه میشد، دست به دست هم میداد تا علاوه بر دوستداران محصولات غذایی ارگانیک و سالم، کسانی هم که برای اولین بار به این نمایشگاه میآمدند و با آن آشنا نبودند، برای سلامتیشان دست به جیب شوند!
آشنایی بچهها با موادغذایی اُرگانیک
یکی از ویژگیهای این نمایشگاه در نظر گرفتن جایی برای بچهها و اجرای برنامه برای آنها بود تا هم حوصلهشان از شلوغی نمایشگاه و خرید بزرگترها سر نرود و هم کمی با مواد غذایی و خوراکیهای سالم آشنا شوند. البته خیلی از بزرگترها هم جذب این برنامهها شده و حسابی محل اجرا را شلوغ کرده بودند.
کارگاههای تخصصی آشنایی با محصولات اُرگانیک
در هفته برپایی نمایشگاه محصولات اُرگانیک، انجمن اُرگانیک ایران در همکاری با دانشگاه شهید بهشتی کلاسهای آموزشی دو ساعتهای را برای آگاهی بیشتر درباره محصولات اُرگامیک برای بازدیدکنندگان و علاقهمندان برگزار کرده بود. نینی سایت نیز با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و انجمن اُرگانیک ایران، برای کاربران خود در روز پنجشنبه 16 دی ماه، کارگاه دو ساعته و رایگانی تحت عنوان «اهمیت تغذیه سالم و نقش محصولات اُرگانیک برای خانوادهها» برگزار کرده بود. کارشناسان و متخصصان، در این کارگاهآموزشی درباره ویژگیهای محصولات اُرگانیک، روشهای تغذیه سالم، تأثیر کودها، سموم شیمیایی، آفتکشها و هورمونها بر سبزیجات، میوهها و مواد غذایی مصرفی سخنرانی کرده و به پرسشهای همه آنها پاسخ دادند. در پایان نیز، همه شرکتکنندگان به همراه کارشناسان در قالب تور نمایشگاهی، به بازدید از غرفهها و محصولاتی مانند برنج، عسل، انار، زیتون، روغن، سیبزمینی، دمنوشهای گیاهی و لوازم آرایشی اُرگانیک پرداختند.
کاش برای حضور بیشتر علاقهمندان و بازدیدکنندگان در کارگاههای آموزشی و بهویژه کارگاه آموزشی نینی سایت، اطلاعرسانی بهتری صورت میگرفت تا ما مخاطبان بیشتری را در این کارگاه ملاقات کنیم. چون محل سالن کنفرانسها در طبقه زیرین همکف واقع شده و طبیعی بود که در صورت عدم راهنمایی مناسب بازدیدکنندگان، آنها محل برگزاری کارگاهها را به راحتی پیدا نکنند و سرشان به بازدید و خرید از غرفههای مختلف گرم شود. در صورتی که این کارگاهبهصورت بسیار فشرده و با حضور کارشناسان علم اُرگانیک و کشاورزی برای آگاهی هرچه بیشتر مردم برگزار شده بود. به همین دلیل این موضوع علیرغم استقبال بسیار خوب مردم از این نمایشگاه، کاستی بزرگی به شمار میآمد. اما به هر صورت ما از آشنایی با کاربرانی که در کارگاه نینیسایت حضور پیدا کرده بودند بسیار خوشحال شدیم. امیدواریم در فرصتهای بعدی این ضعفها و کاستیها را برطرف کرده و تعداد بیشتری از شما را ملاقات کنیم.
در تصاویر زیر میتوانید با حال و هوای نمایشگاه محصولات اُرگانیک آشنا شوید.
انوع قهو ها، تخمه های آفتابگردان و سرکه هایی که به صورت اُرگانیک تولید شده اند
کیوی اُرگانیک یکی از محصولات خوشمزه نمایشگاه بود که بسیاری را مشتاق به خرید کرد
انار، آب انار و محصولات مربوط به انار یکی از پر طرفدار ترین محصولات نمایشگاه بودند که با دیدن شان آب از دهانتان به راه می افتاد
نهمین نمایشگاه محصولات اُرگانیک از روز شنبه 11 دی ماه در محل بوستان گفتگو آغاز شده بود و روز جمعه 17 دی ماه به کار خود پایان داد. کسانی که به هر دلیل نتوانستند در این کارگاه شرکت کنند، در مقالههای بعدی میتوانند فشرده جزئیات گفته شده در کارگاه را بخوانند.
نظرات شما
جدیدترین پرامتیازترین