نی نی سایت: حالا آشنای بیشتر ایرانی ها هستند. برنجهای هندی خیلی خوب قد می کشند. اصلا خراب و شفته نمی شوند و هرکسی خیلی راحت می تواند با آن یک غذای مجلسی درست کند. اما این برنجهای خوش قیافه هندی سلامت هستند؟ دکتر وحید مفید مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وضعیت سلامت برنجهای وارداتی مثل هندی و تایلندی گفت:« برنجهای وارداتی که به صورت رسمی و با مجوز وارد کشور میشوند، پروانه بهداشتی ورود سازمان غذا و دارو را دارند. البته قرار است یک شناسه و کد رهگیری هم بر روی بستهبندی آنها درج شود تا اصالتشان برای مصرفکننده احراز شود. تمام پارامترهای کیفی برنجهایی که از کانال وزارت بهداشت وارد میشوند و وزارت بهداشت به آنها مجوز میدهد، بررسی و کنترل میشوند، بر این اساس اگر استانداردهای کیفیشان مطابق با استانداردها ی وزارت بهداشت باشد، به آنها مجوز میدهیم و مشکلی از نظر کیفیت ندارند.»
مفید در ادامه به ایسنا گفت:« این درحالیست که بسیاری از برنجهایی که از کانالهای غیررسمی و به صورت قاچاق وارد کشور میشوند، ممکن است مشکل داشته باشند و نباید از آنها استفاده کرد. البته باید توجه کرد که وارداکنندگان برنجهای قاچاق، وقتی نمیتوانند از وزارت بهداشت مجوز واردات رسمی دریافت کنند، محصولشان را به صورت قاچاق وارد میکنند که این محصول قطعا دارای مشکل است.»