کباب کوبیده، مراقب باشید سنگدان فاسد نخورید!
نی نی سایت: «استفاده از سنگدان فاسد در تهیه کباب کوبیده باعث بروز مسمومیت و مشکلات گوارشی در افراد میشود.»
حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان این مطلب به باشگاه خبرنگاران گفت:« در برخی از کبابهای کوبیده ممکن است برای کاهش هزینه تمام شده، به جای استفاده از گوشت خالص، موادی مانند سویا یا سنگدان مرغ استفاده شود که این مواد اولیه باعث بروز مشکلاتی متعدد برای مصرف کننده می شود. در صورت استفاده از سنگدان مرغ فاسد به جای گوشت طبیعی در تهیه کباب کوبیده، بسته به میزان مواد به کار رفته در کباب فرد در کوتاه مدت یا دراز مدت دچار مشکلات گوارشی مانند اسهال و استفراغ یا بیماریهای انگلی می شود.»
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به تغییر طعم کباب کوبیده در اثر استفاده از سویا، گفت:« مصرف گوشت کوبیده به دلیل معلوم نبودن مواد مورد استفاده در آن مشکوک است، به همین دلیل کارشناسان تغذیه توصیه میکنند این غذا از مکان های معتبر تهیه شود.اگرچه پختن سنگدان آلوده به میکروب، در حرارت بالا باعث از بین رفتن باکتریهای آن میشود اما این ماده غذایی در اثر مصرف زیاد در دراز مدت باعث مسمومیت و بروز مشکلات گوارشی می شود. استفاده از سنگدان مرغ یا هر ماده دیگری به غیر از گوشت در تهیه کباب سلامتی این ماده غذایی را به خطر میاندازد و توصیه میشود همیشه افراد از مواد سالم برای تهیه خوراکشان استفاده کنند.»