نی نی سایت: محققان دانشگاه مائوریتیوس با بررسی 100 دستمال آشپزخانه متوجه شدند این دستمالها میتوانند باعث ایجاد مسمومیت غذایی برای اعضای خانوادهها شوند.
این محققان متوجه وجود باکتری کشنده «اشرشیا کولی» یا «E.coli» روی این دستمالهای آشپزخانه- که به مدت یک ماه برای تمیزکاری سطوح و لوازم آشپزخانه و حتی خشک کردن دستها استفاده شده بود- شدند.
این باکتری بیشتر روی دستمال های آشپزخانه خیس یا مکانهایی که اعضای خانواده غذای گوشتی مصرف کرده بودند، پیدا شده بود. چند منظوره بودن این دستمال ها احتمال گسترش باکتری های بیماری زا را افزایش داده و میتواند منجر به مسمومیت غذایی شود.
متخصصان بهداشت توصیه میکنند دستمال های آشپزخانه، اسفنج ها و دستکش های مخصوص فر را مرتب شسته یا تعویض کرده و آنها را قبل از مصرف دوباره، خوب خشک کنید.
منبع: BBC