2783
ته دیگ ماکارونی در لیست پیشنهادی نیویورک تایمز !

ته دیگ ماکارونی در لیست پیشنهادی نیویورک تایمز !

1397/03/07 بازدید429

نی نی سایت به نقل از ایرنا: سایت روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد. سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می نامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد. در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها