چرا نباید در ماه رمضان زولبیا و بامیه بخوریم؟
نی نی سایت به نقل از فارس: در حالی که خیلی از کارشناسان و متخصصان تغذیه توصیه می کنند در ماه رمضان کمتر زولبیا و بامیه بخورید، برلیانت بزرگمهر مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران معتقد است روزه داران در این ماه این شیرینی پرطرفدار را نخورند. بزرگمهر با اشاره به دلایلی که نباید زولبیا و بامیه مصرف کرد، گفت:« این ماده غذایی نوعی قند ساده به شمار رفته که سریع جذب خون و قند خون را افزایش میدهد که پس از آن انسولین ترشح و قند خون را کاهش میدهد. برخی از مواد غذایی همچون زولبیا بامیه به غیر از شکر هیچ خاصیت دیگری نداشته در حالی که خرما یک میوه به شمار رفته و حاوی موادی همچون پتاسیم است البته در مصرف آن نباید افراط شود چرا که چاقی را به همراه خواهد داشت.»
مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران گفت:« طرز تهیه و طبخ زولبیا و بامیه نیز میتواند عوارضی برای مصرفکننده به همراه داشته باشد چرا که ممکن است روغنی که در این ماده غذایی سرخ شده چندین بار سرد و مجدد مورد استفاده قرار گیرد. مصرف زولبیا بامیه نیز برای سلامت دندانها مضر بوده ومیتواند سبب پوسیدگی شود. بنابر این روزهداران بهتر است در ماه مبارک رمضان و البته سایر روزها انرژی دریافتی خود را از مواد نشاستهای و نه قندی دریافت کنند. که این مواد نشاستهای شامل نان، برنج، ماکارونی و ... است.قند مواد نشاستهای به تدریج وارد خون شده بنابر این برای سلامت بدن بهتر است.»