سبوس خام نخورید!
نی نی سایت به نقل از ایرنا: «ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می شود که سبوس خام مصرف نشود.» هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو گفت: «سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد. اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.» حسینی در ادامه گفت:« در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود چراکه میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.»