مصرف سوسیس چقدر سرطانزا است؟
نی نی سایت: تحقیقات تازه مدارک بیشتری درباره مضرات گوشتهای فرآوری شده، از جمله سوسیس به دست آوردهاند و میگویند بین مصرف غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن ریسک ابتلا به سرطان سینه رابطه وجود دارد. این تحقیق شامل اطلاعات 262195 زن در سنین بین 40 تا 69 سالگی میشود و محققان میگویند با استفاده از این اطلاعات توانستهاند میزان احتمال ابتلا به سرطان سینه مرتبط به مصرف گوشت فرآوری شده را محاسبه کنند. طی این پژوهش هفت ساله 4819 زن به سرطان سینه مبتلا شدند. کسانی که در طول روز دستکم 9 گرم گوشت فرآوری شده مصرف کرده بودند، در مقایسه با زنانی که گوشت فرآوری شده کمتری مصرف میکردند، 21 درصد بیشتر احتمال داشت که به سرطان سینه مبتلا شوند؛ با وجود این رابطهای بین مصرف گوشت قرمز و سرطان سینه پیدا نشد. بعد از این دانشمندان یافتههایشان را با نتیجه آزمایشهایی که در گذشته انجام شده، ترکیب کردند و متوجه شدند ریسک ابتلا به سرطان سینه بعد از یائسگی با مصرف گوشت فرآوری شده 9 درصد بیشتر میشود. البته تحقیقات بیشتری برای نتیجهگیری دقیقتر موردنیاز است.