2783
نگهدارنده شیمیایی سوسیس و کالباس سرطانزاست؟

نگهدارنده شیمیایی سوسیس و کالباس سرطانزاست؟

1397/09/27 بازدید404

نی نی سایت: «نگهدارنده‌های شیمیایی در سوسیس و کالباس عاملی برای بروز سرطان است اما اگر میزان استاندارد آن رعایت شود منعی ندارد.»
رضا اسماعیل زاده کناری رئیس کارگروه صنایع غذایی اتاق فکر توسعه مازندران با باین این خبر درباره مهم‌ترین چالش‌های فرآورده‌های گوشتی همچون سوسیس و کالباس گفت:«وجود نگهدارنده‌های شیمیایی مثل نیتریت و نیترات و استفاده از ضایعات در برخی فرآورده‌های گوشتی از مشکلات سوسیس و کالباس بوده است. در حال حاضر با نظارت دامپزشکی و هیات نظارت بر مواد غذایی جلوی استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس گرفته شده است، در گذشته برخی از کارخانه‌ها از امعا و احشا مرغ در این فرآورده های گوشتی استفاده می‌کردند اما اکنون با منع استفاده از ضایعات، از قسمت‌های اصلی مرغ، خمیری تهیه و در سوسیس و کالباس استفاده می‌شود.»
سرپرست پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مازندران با بیان اینکه تولید خمیر مرغ در کارخانجات تهیه سوسیس و کالباس ممنوع شده و به صورت مجزا در کارخانه‌هایی با استانداردهای بالا تهیه می‌شود، گفت:« کیفیت سوسیس و کالباس های تولید شده با وجدان شرکت‌ها رابطه مستقیم دارد، برخی از کارخانه‌ها از گوشت، فرآورده های گیاهی و دوز استاندارد نگهدارنده استفاده می‌کنند و برخی نیز برعکس این عمل خواهند کرد. هرچند نگهدارنده‌های شیمیایی سرطانزا هستند اما وجود نیترات و نیتریت به صورت استاندارد آن یعنی بین 100 تا 120 میلی‌گرم در کیلوگرم مجاز بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کند. اگر به سمتی حرکت کنیم که نگهدارنده‌های طبیعی جایگزین نگهدارنده‌های شیمیایی شود، فرآورده‌هایی چون سوسیس و کالباس به راحتی می‌تواند جزیی از سبد غذایی خانواده‌ها باشد.»

ارسال نظر شما

login captcha

نگهدارنده های زیادی هستن 

که متاسفانه توی کشور ما استفاده میشن.

مثل 

پروپیونات سدیم

پروپیونات کلسیم


2788

پربازدیدترین ها