2783
محصولات ارگانیک ، مهم ترین عامل در تغذیه ی سالم خانواده

محصولات ارگانیک ، مهم ترین عامل در تغذیه ی سالم خانواده

1395/10/13 بازدید5479

نی نی سایت: در این چند سال اخیر و با شیوع موجی از انواع بیماری‌ها در بین مردم، بسیاری از متخصصان و کارشناسان علم پزشکی و کشاورزی ادعا کردند استفاده زیاد از مواد هورمونی، کود‌ها، سموم و آفت‌کش‌های شیمیایی برای مبارزه با حشرات، آفت‌ها و بیماری‌‌‌ها عامل بروز بسیاری از این بیماری‌ها در مردم است. بنابر‌این موثر‌ترین راه تغذیه سالم و مقابله با مواد غذایی، میوه‌ها و سبزیجات آلوده با این مواد و سموم، مصرف محصولات اُرگانیک است. البته این به این معنی نیست که مواد غیر ارگانیک کاملا مضر هستند و نباید آنها را مصرف کرد چون به هر حال  بدن ما باید با مصرف میوه و سبزیجات فراوان ویتامین‌های مورد نیاز خود را تأمین کند. اما بهتر است که برای تغذیه سالم‌تر، از محصولات اُرگانیک استفاده کنید چون دارای این  5 ویژگی‌ مهم هستند :
1- مواد غذایی اُرگانیک دارای ویتامین‌ها، آنتی‌اُکسیدان‌ها و اسید‌های چرب ضروری بیشتری نسبت به مواد غیر اُرگانیک هستند. تحقیقات جدید هم نشان می‌دهد که ترکیبات نامناسب و مضری مانند فلزات سنگین و باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها در محصولات ارگانیک به میزان بسیار کمتری وجود دارند.
2- میزان ویتامین C، کلسیم، منیزیم، آهن و فسفر در این محصولات بیشتر است و همچنین میزان 50 درصد آنتی‌اکسیدان فِنولیک بیشتری نسبت به محصولات غیر اُرگانیک دارد. چون کود‌های حیوانی و آلی به کار رفته در کشاورزی اُرگانیک تولید آنها را افزایش می‌دهد اما آفت‌کش‌های مصنوعی باعث کاهش تولید آنها می‌شود.
3- این محصولات به میزان بسیار کمتری سم دارند، بقایای آفت‌کش‌های آلی در آنها بسیار کم است و مواد افزودنی ندارند.

 

4- این محصولات پس از برداشت در مدت زمان کمی به دست مصرف کننده می‌رسد و تازه‌تر است. زیرا در آن، از مواد نگهدارنده ی شیمیایی استفاده نمی شود 
5- تولید‌کنندگان این محصولات از استادندارد‌های خاص و سخت‌گیرانه‌ای پیروی می‌کنند بنابر‌این احتمال آلوده شدن این محصولات به مواد شیمیایی و سمی به کم‌ترین میزان می‌رسد.
6- گواهی‌نامه‌های محصولات اُرگانیک درواقع بیمه‌هایی هستند که نشان می‌دهند در تولید این محصولات از مواد شیمیایی و سمی استفاده نشده است.

ارسال نظر شما

login captcha

منم با محصولات ارگانیک خیلی موافقم. حتی میشه ماست مصرفی خودمون رو هم در منزل تهیه کنیم تا از سلامتش مطمئن باشیم.

بله

تحقیقات جدید نشان داده است که برای موفقیت در رژیم غذایی، نگرش "CAN" می تواند مفید تر از اراده و یا آموزش عمل کند. این تحقیق که در ژورنال روان شناسی و بازاریابی در ماه می منتشر شد، نشان می داد که این رویکرد می تواند بسیار موثرتر از این باشد که به افراد بگوییم که چه چیز را نمی توانند بخورند یا از آن ها بخواهیم به اراده خود تکیه کرده و در برابر وسوسه های غذایی مقاومت نمایند. سرپرست این تحقیقات دکتر Brian Wansink که خود مسئول آزمایشگاه تجاری غذایی کرنل است مطرح کرد، اراده در مورد برخی افراد کار می کند اما این افراد 5 تا 10 درصد جامعه را تشکیل می دهند، اما 95 درصد افراد جامعه در رژیم های غذایی شکست می خورند. بر اساس این تحقیق، یک شخص معمولی بیش از 200 تصمیم غذایی در روز می گیرد. این بدان معناست که بیشتر این تصمیمات غذایی سریع و غریزی هستند. بر اساس گفته های دکتر Wansink، بیشتر افراد زمان نشستن و آنالیز کردن این را ندارند که چه چیز می خورند، در عوض آنان به گونه ای محیط خود را تنظیم می کنند که بتواند برای آن ها کار کند. او ادامه داد این رویکرد محیط را به گونه ای تنظیم می کند که به افراد کمک نماید تا در انتخاب های غذایی موفق تر باشند. Penny Kris-Etherton پروفسور تغذیه در دانشگاه ایالتی پن با این یافته ها موافق بود، او گفت از دیدگاهی عملی، توصیه برای ایجاد غذاهایی سالم تر به سادگی انتخاب و مصرف می شود و این درست همان چیزی است که هدف ماست. این چیزی است که ما بدان نیاز داریم تا انتخاب غذایی ساده و سالمی داشته باشیم و به این ترتیب است که خوردن ناسالم دشوار می شود. ثال دکتر Wansink پیشنهاد می کند در خانه، ظرف میوه را روی پا قرار دهید و در آن حداقل دو انتخاب بگنجانید مثلا سیب و موز. محققین پیشنهاد می کنند ظرف میوه را نزدیک کلید ماشین خود قرار دهید. این گونه شما به یاد می آورید زمانی که از در منزل خارج می شوید سیب یا میوه دیگری را بردارید. به این ترتیب اگر شما حین خروج از خانه گرسنه شدید می توانید انتخاب غذایی مناسب و سالمی داشته باشید. بعلاوه این گونه ساده تر است، بلکه کاسه میوه جذاب تر از آن است که میوه داخل یخچال باقی بماند و از دایره دید و ذهن شما دور باشد. محققین گفتند که ایجاد انتخاب های غذایی جذاب می تواند با چگونگی به نظر رسیدن آن ارتباط داشته باشد. البته این به فاکتورهای دیگری نیز بر می گردد. برای مثال قیمت یک غذای خاص آن را جذاب تر می کند. بر اساس این تحقیق، ایجاد انتخاب های غذایی سالم به سادگی قابل دسترس است و همیشه کمک می کند تا آن ها طبیعی باشد. هر چه غذا طبیعی تر و در دسترس تر باشد، انتخاب غذایی محبوب تری خواهد شد. این تحقیق عنوان می کند وقتی سیب انتخاب غذایی مناسب و طبیعی است، افراد برای انتخاب آن تمایل بیشتری خواهند داشت تا انتخاب یک کوکی. این رویکرد در مدارس نیز موفق بوده است. دکتر Wansink در تحقیقات قبلی نشان داد برای جایگزین کردن شیر ساده به جای شیر شکلاتی، با قرار دادن در کنار دستگاه خنک کننده (مناسب) و استفاده از بطری زیبا (جذاب) و با پرکردن نیمی از فضای دستگاه خنک کننده (طبیعی)، مصرف شیر ساده را بین دانش آموزان بین 30 تا 60 درصد افزایش داد. برای این که برخی غذاها را طبیعی تر کنیم، دکتر Wansink مطرح کرد، لازم است تا مصرف کنندگان ذهن خود را از برخی باورها مثلا این که تنها میوه ها وسبزیجات تازه سالم هستند، پاک نمایند. وی افزود مردم با این گفته که میوه ها و سبزیجات باید تازه باشند خود را فریب می دهند، برخی سبزیجات کنسرو شده و یخ زده نیز اگر بیش از سبزیجات تازه مغذی نباشد، کمتر از آن ها هم نیستند. مصرف کنسروها و غذاهای یخ زده می تواند ساده تر شود.
متاسفانه تا جایی که من میدم در کشورما فروش محصولات اورگانیک و غیر اورگانیک جدا از هم نیست و ما نمیدونیم محصولی که میخریم جزء کدوم هست
2788

پربازدیدترین ها