2783
تاثیر شیرمادر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان

تاثیر شیرمادر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان

1395/05/17 بازدید571

نی نی سایت: توجه به تغذیه کودکان می‌تواند زمینه تقویت سیستم ایمنی بدن آنها را فراهم ‌کند و احتمال ابتلا به بیماری سرطان را کاهش دهد. از آنجایی که شیر مادر، کامل‌ترین و سالم‌ترین غذا برای شیرخوارگان است، محک همواره بر تغذیه کودکان با شیر مادر تاکید داشته و در راستای دغدغه سلامت کودکان از مادران جوان درخواست می‌کند تا برای افزایش سلامت خود و فرزندانشان به این نوع تغذیه توجه کنند.

تغذیه مناسب از عوامل مهم تکامل فیزیکی، فکری و افزایش قدرت دفاعی در انسان است. تغذیه شالوده اصلی زندگی را تشکیل داده و افزایش سلامتی و آرامش را به همراه دارد.

با وجود اینکه نمی‌توان درخصوص تأثیر مستقیم شیر مادر بر میزان ابتلا به سرطان کودکان سخن گفت اما از آنجایی که شیر مادر کاهش نرخ ابتلا به عفونت، تقویت سیستم ایمنی و گوارشی در شیرخوار را به همراه دارد، توصیه می‌شود تا کودکان از شیر مادر تغذیه کنند.

شیر مادر، تغذیه‌‌ای عاری از عفونت، بیماری واگیردار، عوامل سرطان‌زا و مواد صنعتی است. شیر مادر گرم، سالم، بدون مواد افزودنی و سرشار از مواد انرژی‌زاست و نوزاد هر زمانی که بخواهد به آن دسترسی دارد. برقراری ارتباط معنوی بین مادر و شیرخوار مهم‌ترین ویژگی تغذیه با شیر مادر است که بر همین اساس سلامت جسمی و روحی کودک نیز به بهترین نحو ممکن تأمین می‌شود.

اهمیت تغذیه با شیر مادر تا اندازه‌ای است که پزشکان به مادرانی که در بدترین شرایط جسمی و روحی نیز قرار دارند توصیه می‌کنند که ضمن استفاده از داروهای مناسب، نوزاد را با شیر خود تغذیه کنند چرا که این امر برای سلامتی مادر و شیرخوار، توأمان مفید است.

هفته جهانی تغذیه شیر مادر امسال با شعار «شیر مادر؛ کلید توسعه پایدار» نامگذاری شده است. محک در ربع قرن حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان تلاش کرده تا با نگاه زیرساختی به دو مفهوم ماندگاری و توسعه توجه کرده و با این نگاه معتقد است توجه ویژه به زیربنای زندگی سالم می‌تواند هزینه‌های گزاف سلامت در زمینه‌های جانی و مالی را کاهش دهد.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها