نی نی سایت: موسوی متخصص اعصاب و روان گفت: یکی از اتفاقاتی که ممکن است برای هر خانواده ای اتفاق بیفتد از دست دادن پدر است،مرگ پدر کودکان را بسته به سن و سالشان با مسائلی روبرو می کند و هر صحبتی غیر از واقعیت ،حالت انتظار را در فرزند به وجود می آورد و به او امید واهی می دهد.
وی افزود : این حالت انتظار بعد از گذشت زمان اظطراب در فرزند به وجود می آورد و درجواب سوال هایی همچون عدم ارتباط و صحبت نکردن با پدر که در ذهن او ایجاد می شود ،بایستی مطرح کرد که پدر دیگر پیش ما برنمی گردد و ما در دنیایی دیگر به او ملحق می شویم.
این متخصص اعصاب و روان ادامه داد: در بازه ی زمانی کمتر از 9 سال ،جایز نیست که فرزندان در مراسم حضور داشته باشند و همچنین این خبر باید از طرف مادر یا نزدیکترین فرد خانواده به صورتی مطرح شود که کمترین آسیب را به فرزند وارد کند زیرا مطرح شدن این موضوع ازطرف اقوام دورتر ،ناباوری در فرزند ایجاد می کند .
موسوی اظهار داشت: اگر پدر به علت تصادف یا بیماری زمانی را در بیمارستان سپری کرده باشد ،قطعا فرزندش او را در بیمارستان ملاقات کرده پس در این مواقع بهتر است خبر در بیمارستان یا توسط پزشکان به فرزند اطلاع داده شود،همچینین در فقدان پدر نباید خیلی حس ترحم به بچه داشت زیرا آنها حس ترحم را متوجه می شوند و این رفتار ترحم آمیز بعد از گذشت یک مدت رنگ دیگری به خود می گیرد ، رفتار باید عادی و همراه با محبت و احترام باشد.
وی در خصوص ازدواج مجدد مادر و حفظ ارتباط با خانواده پدر افزود: این ازدواج باید 1 یا 2 سال بعد از فوت پدر و با در جریان گذاشتن بچه ها صورت گیرد در غیر این صورت تاثیر منفی در روحیه فرزند به جا می گذارد و بعد از این اتفاق مادر نباید ارتباط را با خانواده پدر قطع کند چون پدربزرگ و عمو و ...الگویی برای فرزند محسوب می شوند و بازگو کردن برخی مطالب باید از جانب فردی باشد که فرزند به عنوان جایگزین او را پذیرفته باشد.
این متخصص اعصاب و روان در پایان ابراز داشت: اگر پدر روزهای خود را در زندان سپری کند،فرزند نباید او را در زندان و پشت میله ها ببیند،صحبت های تلفنی وفرستادن نامه روش مناسب تری برای حفظ این ارتباط است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانَ