نی نی سایت: شهین دخت مولاوردی روز شنبه در حاشیه بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان اراک در گفت و گو با ایرنا افزود: بیمه پایه اجتماعی برای گروه های جمعیتی از جمله زنان خانه دار دیده شده که کارفرمای خاصی ندارند و در طرح یاد شده، دولت به دنبال آن است که بخشی از حق بیمه آنان را با ساز و کارهای ویژه پرداخت کند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: درحال حاضر زنان خانه دار از طریق بیمه خویش فرما با پرداخت مبالغی خود را بیمه می کنند که با گذشت 15 تا 20 سال، امکان دریافت مستمری را دارند اما دولت در پی آن است تا بخشی از حق بیمه آنان را متقبل شود.
دکتر مولاوردی اظهار کرد: آمار دقیقی در کشور از زنانی که مشمول هیچ بیمه ای نیستند وجود ندارد و از سوی دیگر نیز بخشی از زنان خانه دار زیر چتر بیمه های مختلف هستند و دولت می کوشد که شرایط فعلی را با بهترین مزایا برای زنان خانه دار سامان بخشد.
وی عنوان کرد: زنان سرپرست خانوار در زمره چتر بیمه ای بهزیستی هستند و بخشی نیز به دلیل نبود کارفرما مشمول پوشش بیمه اجباری نیستند و همه این موارد در قالب برنامه های دولت و لایحه اشاره شده به خوبی دیده شده است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده روز شنبه به منظور شرکت در هشتمین نشست و کارگاه های آموزشی سمن های زنان و خانواده کشور به اراک سفر کرده است.
بازدید از مرکز ناباروری رویان اراک، شرکت کارآفرینی زنان شایان برق و حضور در افتتاحیه جشنواره اقوام ایرانی از جمله برنامه های سفر مولاوردی به اراک است.
هشتمین نشست منطقه ای و کارگاه های آموزشی تقویت همکاری های تخصصی شبکه ای سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده کشور با حضور 210 نماینده سمن های زنان و خانواده از استان های مرکزی، البرز، قزوین، قم و تهران به مدت دو روز ادامه دارد.
هفت کارگاه تخصصی به منظور بحث و نظر در موضوعات تقویت همکاری شبکه ای سمن های زنان و خانواده تشکیل شده است.
منبع: ایرنا