نی نی سایت:کوروش جعفریان با بیان اینکه پیاز موجب کاهش کلسترول خون میشود، اظهار کرد: به افرادی که به کلسترول بالا مبتلا هستند،توصیه میشود در وعده غذایی خود پیاز خام، سیر و سبزیجات بگنجانند زیرا این مواد کاهنده کلسترول محسوب میشوند.این افراد بهتر است روزانه سه تا پنج وعده سبزیجات یا یک سیر متوسط و یا یک عدد پیاز خام مصرف کنند.این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اما اگر پیاز داخل روغن سرخ شود موجب افزایش کلسترول خون میشود به همین دلیل به بیماران مبتلا به کلسترول بالا توصیه میشود از مصرف پیاز داغ خودداری کنند.جعفریان افزود: اگر این بیماران تمایل به مصرف پیاز داغ داشتند، تنها میتوانند پیاز را در روغن زیتون و در حرارت بسیار پایین و به مقدار اندک سرخ کنند به گونهای که پیاز حرارت زیاد نبیند.
منبع:خبرگزاری آنا