نی نی سایت:گلابی سرشار از فیبر، ویتامین سی، منیزیم، مس و پتاسیم است و چربی و سدیم ندارد. بنابراین خوردن آن میتواند اثرات مثبتی روی سلامت بدن بگذارد.اکنون محققان دانشگاه لوییزیانا می گویند، خوردن گلابی نه تنها سبب میشود کیفیت رژیم غذایی فرد بالا برود، بلکه آنهایی که گلابی میخورند، تا 35 درصد کمتر در معرض چاقی قرار دارند.یک گلابی متوسط تقریباً 24 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه را دارد، در حالی که تنها 100 کالری دارد.نتیجه این تحقیق در مجله «Nutrition and Food Science» منتشر شده است.
منبع:سلامانه