نی نی سایت:دکتر مریم محلوجیراد آلرژی به شیر گاو و تخم مرغ را از شایعترین آلرژیهای غذایی در کودکان دانست و گفت: حدود 6 تا 7 درصد نوزادان به این حساسیت غذایی مبتلا هستند که اکثر آنها سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند.این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی، افزود: به مادرانی که فرزند آنها دچار حساسیت غذایی به شیر گاو و یا تخم مرغ است توصیه میشود از مصرف این دسته از مواد در دوران شیردهی به شدت خودداری کنند زیرا پروتئینهای موجود در این مواد غذایی جذب شیر مادر شده و هنگام شیردهی موجب بروز علائم میشود.حساسیت غذایی به شیر گاو و تخم مرغ در بیش از 80 درصد کودکان با افزایش سن بهبود مییابد اما توصیه میشود والدین تا رفع مشکل از تغذیه کودک با فرآوردههای لبنی گاو و تخم مرغ به شدت اجتناب کنند.همچنین این دسته از کودکان نباید از شیرخشکهای معمولی استفاده کنند.این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی درباره علائم آلرژی به پروتئینهای موجود در فرآودههای لبنی گاو و تخم مرغ، گفت: گاهی کودکان دچار علائم گوارشی مانند بروز خون در مدفوع میشوند اما در مواردی نیز ممکن است موجب بروز علائم پوستی مانند کهیر و اگزما شود.
منبع:خبرگزاری آنا