2783
مغذی ترین صبحانه ها برای کودکان

مغذی ترین صبحانه ها برای کودکان

1394/10/22 بازدید1917

نی نی سایت:تحقیقات نشان می دهد؛ خوردن صبحانه یکی از شروع برای این که قند خونتان ثابت بماند و کمتر احساس دل‌ضعفه و گرسنگی داشته باشیدبهتر است تعادل غذایی‌تان را رعایت کنید و برای صبحانه پروتئین، میوه و غلات کامل (نان کامل یا همان نان سبوس دار) میل کنید.در این گزارش عنوان می شود که از کدام غذاها در صبحانه کودکان اجتناب کنید،شکلات آجیلی به صورت گسترده اغلب به عنوان یک غذای سالم تبلیغ می شود  فندق یکی از موادمغذی و سالم است،شکلات یک ماده غذایی با چربی بالاست به جای آن یک شکلات سبک تر را امتحان کنید که با پنیر خامه ای مزه دار شده است.انواع برشتوک ها که برای کودکان تولید می شوند، معمولاً مملو از شکر هستند برای این که خوشمزه تر باشند،برشتوک های شکری ممکن است برای آرام کردن بچه ها مناسب باشند اما آن ها را سیر نمی کند.به جای تمام این ها انتخاب صحیح در خوردن صبحانه کودکان داشته باشید.

بلغور جو دو سر نه تنها شکر ندارد و هیچ جایگزین دیگری ندارد.از جو پرک استفاده کنید و برای دریافت فیبر و کالری بیشتر آن ها را در سبد اسنک ها قرار دهید. صبحانه های آماده راه حل مناسبی برای دریافت مواد مغذی لازم برای کودکان نیستند. این مواد پر از شکر بوده و کالری دریافتی را زیاد می کنند، اگر کودک شما به مکمل های مایع نیازی ندارد مخلوطی از میوه های یخ زده و شیر یا ماست را امتحان کنید.گرچه نان و مربا به نظر انتخاب سالمی هستند اما تنها دارای کالری هستند.مربا و ژله خطرناک هم هستند، این مواد مملو از شکر و مواد نگهدارنده هستند. برای اطمینان از سلامتی، مرباهایی را انتخاب کنید که اطمینان دارید از میوه خالص تهیه شده اند و هیچ شکری ندارند. ساندویچ های آماده که باید در ماکروویو گرم شوند دارای چربی و کالری فوق العاده بالایی هستند.با تخم مرغ، خودتان یک ساندویچ خانگی برای صبحانه فرزندتان درست کنید.پنکیک ها یک ماده مناسب و خوشمزه هستند اما کربوهیدرات فراوانی دارند و ممکن است کودکان دوباره احساس گرسنگی کنند. شربت ها هم پر از شکر و کالری هستند،برای سالم ماندن به آن ها میوه های تازه و یا مغز بدهید.شیرینی های تست شده محبوب کودکان هستند که در زمان کوتاهی آماده می شوند اما مملو از کالری هستند و پروتئین و فیبر کمی دارند. کمی بعد از صبحانه کودکان احساس گرسنگی دارند برای آن ها نان گندم در نظر بگیرید وبا کره بادام زمینی طبیعی یا مربای بدون شکرتهیه کنید.کیک ها چربی خیلی بالایی دارند و مملو از روغن و یا کره هستند،کیک های خانگی سالم تر از کیک های بازاری هستند،از آرد کامل گندم استفاده کنید تا ارزش غذایی آن ها را افزایش دهید و به جای روغن یاکره از شربت سیب استفاده کنید.

 

منبع:خبرگزاری برنا
 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها