2783
آیا شیر زمینه ساز ابتلا به پارکینسون می شود؟

آیا شیر زمینه ساز ابتلا به پارکینسون می شود؟

1394/09/24 بازدید249

نی نی سایت:شاید به نظر غیر قبال باور برسد ولی آفت کش های موجود در شیر احتمال ابتلا به یکی از سخت درمان ترین بیماری های حال حاضر یعنی پارکینسون را افزایش می دهد.تحقیقات انجام شده روی مردان منطقه ای از امریکا که به میزان قابل توجهی از آفت کش ها استفاده می کنند نشان از تغییرات ساختاری مغز در این افراد دارد. بنا بر گزارش ارائه شده از نتایج این مطالعه، مردانی که در هنگام شروع تحقیق بیش از دو لیوان شیر در روز مصرف می کردند در مقایسه با آنهایی که مصرف کمتری داشتند در دوران میانسالی سلول های مغزی کمتری در ناحیه جسم سیاه دارند.در واقع، از هر 10 مشارکت کننده در این تحقیق در مغز 9 نفر آثاری از آفت کش ها دیده می شد و همین مسأله به معنای افزایش آسیب پذیری آنها برابر پارکینسون است. از طرف دیگر، آثار آفت کش ها در مغز 90 درصد از مردانی که در طول روز شیر بیشتری مصرف می کردند دیده می شد؛ در حالی که این رقم برای گروهی که روزانه تنها یک لیوان شیر می نوشند 63 درصد است.اگرچه نمی توان رابطه علت و معلولی میان مصرف شیر و ابتلا به پارکینسون را تأیید کرد؛ اما تأثیر این نشویدنی لذیذ در تحریک عوال زمینه ای بروز این بیماری امری انکار نشدنی است. یافته های این تحقیق از اهمیت و نقش رژیم غذایی در بیماری هم چون پارکینسون خبر می دهند و بر لزوم توجه به عوامل مخفی اما اثر گذار بر روند بیماری های مهلک تأکید می کنند.

 

منبع:شفقنا زندگی

ارسال نظر شما

login captcha

یکی از دلایل دیگه ابتلا به پارکینسون کمبود ویتامین D در بدن هست


2788

پربازدیدترین ها