نی نی سایت:دکتر سید بهمن قادریان با بیان اینکه بیماران دیابتی حتما می بایست برای کنترل کردن قند خون، از مصرف شکر، بیسکویت، کیک، آبمیوه و نوشابه پرهیز کنند، افزود: همچنین این تصور که خرما و عسل برای افراد دیابتی مناسب است و قند خون آن ها را افزایش نمی دهد، صحت ندارد. این مواد قند خون را به شدت افزایش می دهند، بنابراین افراد دیابتی باید مصرف این مواد غذایی را کاهش دهند.
این فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم افزود: همچنین قندی که در مواد غذایی نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی وجود دارد، مقدار قندخون را افزایش می دهد، لذا توصیه می شود بیماران دیابتی در رژیم غذایی خود از سبزیجات، ماهی، لبنیات کم چرب و حبوبات بیشتر از سایر مواد غذایی استفاده کنند.قادریان در پایان خاطرنشان کرد: این بیماران باید زیر نظر پزشک معالج خود دارو مصرف کنند و بدون نظر پزشک نیز از داروهای گیاهی موجود در عطاری ها استفاده نکنند.
منبع:خبرگزاری برنا