ممکن است از آن دسته از خانمها باشید که تمایل دارند با انجام خال کوبی دوران خاص بارداری را خاطره انگیزتر کنند. انجام خال کوبی بعضی از خانمها در خصوص انجام این کار در طول دوران بارداری دچار نگرانی می شوند که آیا خال کوبی برای آنها و کودک آنها خطری ایجاد می کند یا نه.
خال کوبی در دوران بارداری
اطمینان حاصل کنید که تاتو کار شما این دستورالعملها را رعایت می کند:
• دارای مجوز رسمی برای این کار باشند.
• در حین انجام این کار از دستکش استفاده کنند.
• دارای دستگاه های ضدعفونی شده جهت استریل کردن تجهیزات
• سطح و کف کاملا پاکیزه و تمیز باشد.
• تمام سوزنها نو باشند و برای هر خال کوبی تنها یکبار استفاده شود.
• تاتو کار باید در لباس استرلیزه باشد
• موادی که برای تاتو استفاده می شود باید استریل و آکبند باشند.
نکته نگران کننده درباره خال کوبی در دوران بارداری خطر ابتلا به عفونتهایی چون هپاتیت B و ویروس HIV است. هرچند این احتمال کم است اما پیشنهاد می شود تا قبل از تولد نوزاد تاتو انجام نشود. بسیاری از خانمها علاقه مند هستند تا درباره ایمنی رنگ کردن پوست برای خال کوبی در دوران بارداری اطلاعاتی به دست بیاورند. این امکان وجود دارد که مواد شیمیایی موجود در رنگ در 12 هفته اول بارداری در رشد جنین اختلال ایجاد کند. اما این خطرات ناشناخته هستند.
شنیده شده است که خانمهایی که در قسمت پشت بدنشان خالکوبی می کنند نمی توانند اپیدیورال انجام دهند. مطالعات کمی در خصوص وجود خطرات برای خانمهایی که در پشت بدنشان خالکوبی انجام داده اند و اپیدیورال نیز شده اند، انجام شده است اما هیچکدام از آنها بدرستی خطرات ناشی از آن را اثبات نکرده است. بنابراین بیشتر متخصصصان بیهوشی با خانمهایی که در پشتشان تاتو انجام داده اند مشکل خاصی ندارند. اما چنانچه در پشت بدن خود تاتو دارید و قصد اپیدیورال دارید بهتر است با بیمارستان تماس برقرار کنید و درباره آن اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.
احتمال ابتلا به عفونت کم است. اما چنانچه به نوزاد خود شیر می دهید احتمال انتقال عفونت به نوزاد وجود دارد. به خانمهای شیرده پیشنهاد می شود که تا پایان دوران شیردهی بدن خود را تاتو نکنند.
هیئت تحریریه نی نی سایت
نظرات شما
جدیدترین پرامتیازترین