به شما انرژی میهد:
کشمش به عنوان یک منبع کربوهیدرات با 29 گرم شکر طبیعی منبع قابل توجهی برای انرژی سریع است. عمدتاً در ورزشکاران استقامتی خوردن کشمش میتواند مفید باشد و باعث انرژی بخشیدن در آنها میشود.
یبوست را برطرف میکند:
محتوای فیبر موجود در کشمش میتواند به کل توصیههای روزانه (25 گرم در روز برای زنان و 38 گرم برای مردان) یبوست را تسکین دهد و به منظم بودن روده کمک کند.
تراکم استخوان را حفظ میکند:
کشمش کلسیم را تامین میکند و یک ماده معدنی حیاتی برای حفظ تراکم و استحکام استخوان است. با توجه به اینکه کلسیم بیشتر در شیر و محصولات لبنی یافت میشود خوردن کشمش به ویژه برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز و حساس به لبنیات مفید است.
فشار خون را کاهش میدهد:
محتوای پتاسیم و منیزیم کشمش ممکن است فشار خون را کاهش دهد یا به طور غیر رسمی به عنوان فشار خون بالا شناخته میشود. تحت کنترل نگه داشتن فشار خون میتواند خطر مشکلات قلبی جدیتر از جمله سکته را کاهش دهد.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد:
کشمش دارای مقادیر متمرکزی از ترکیبات فنلی از جمله اسیدهای کوئینیک، گالیک اسید، کلروژنیک و اسیدهای کافئیک است. چنین ترکیباتی نه تنها برای مبارزه با سرطان بلکه به عنوان یک جایگزین درمانی بالقوه پیشنهاد میشود.
آهن بدن را تامین میکند:
آهن عمدتاً در گوشت قرمز یافت میشود اگرچه کشمش ماده معدنی ارزشمندی را ارائه میدهد. افرادی که سبک زندگی گیاهخواری دارند بیشتر در معرض خطر کمبود آهن هستند که ممکن است به نگرانیهای جدیتری در مورد کم خونی منجر شود. کشمش میتواند آهن را برای افرادی که گوشت حیوانات را حذف میکنند یا کاهش میدهند تأمین کند.
نتیجهگیری:
تنوع انگور خشک شده بیشتر حاوی غلظت مواد مغذی بیشتری است هرچند با غلظت بیشتر کالری بیشتری نیز به همراه دارد. از این پس میةوانید هنگام تهیه انواع کیک و شیرینی از کشمش استفاده و از خواص بینظیر آن لذت ببرید.
منبع: