2783
معرفی غذاهای محلی برزیل و بهترین رستوران های آن

معرفی غذاهای محلی برزیل و بهترین رستوران های آن

1401/10/04 بازدید559

غذاهای دلچسب و خوش طعم برزیل چشم اندازی غنی از تأثیرات فرهنگی در این کشور آمریکای جنوبی است. غذاهایی که مواد بومی را با تاثیر سنت های آشپزی پرتغالی و آفریقای غربی ترکیب می کند تا ترکیبی منحصر به فرد از ادویه، ذوق، طعم و عطر آن بسازد. غذاهای برزیلی را می توانید از طریق منطقه های گوناگون این غذاهای غنی کاوش کنید و بهترین مکان ها را برای تجربه معروف ترین غذاهای برزیل پیدا کنید. تور برزیل یکی از محبوب ترین تورها برای گردشگری در کل دنیاست!

 

· فیجوادا

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207070-feijoada.jpg

می توان گفت فیجوادا معروف‌ترین غذای برزیل است و شکل های بی‌شماری از Feijoada در سراسر کشور یافت می ‌شود و هر منطقه برداشت خاص خود را از این غذای کلاسیک برزیلی دارد. این غذا در اصل یک خورش لوبیا با گوشت گاو و خوک است و نام آن از کلمه پرتغالی feijão به معنای "لوبیا" گرفته شده است.

شکل برزیلی آن معمولا با لوبیای سیاه تهیه می شود، اگرچه سفید، چیتی و قرمز نیز قابل قبول هستند که با گوشت خوک یا گاو در یک گلدان سفالی ضخیم ترکیب می شوند. سبزیجاتی مانند بامیه، کدو تنبل و حتی موز به همراه ترکیبی از ادویه ها و فلفل قرمز نیز به آن اضافه می شود. نتیجه یک خورش غلیظ، لذیذ و دلچسب است که طعم بسیار جذابی دارد و در تمام طول سال در برزیل مصرف می ‌شود.

تطبیق پذیری این غذا به گونه ایست که هیچ دو فیجوادا هرگز یکسان نخواهند بود و هر آشپزی در کشور برداشت خاص خود را از این آشپزی کلاسیک برزیلی دارد.

کجا آن را امتحان کنید: Casa da Feijoada

در حالی که feijoada در سراسر کشور یافت می شود، اکثر رستوران ها فقط چند بار در هفته آن را سرو می کنند، زمانی که "روز Feijoada" دارند. Casa da Feijoada، در منطقه Ipanema ریودوژانیرو، یکی از معدود مکان ‌هایی است که هر روز در آن فِی‌جوادا سرو می شود، که از رستورانی به نام House of Feijoada انتظار دیگری نمی رود.

 

· چوراسکو

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207100-churrasco.jpg

در حالی که اکثر آمریکایی ‌های جنوبی موافق هستند که آرژانتینی‌ ها استاد کبابند، استعداد آشپزی طبیعی برزیل، استیک‌خانه ‌های آن‌ ها را تقریبا افسانه ‌ای کرده است. کباب پزهای ساده، منشأ خود را مدیون کباب های کنار آتش گائوچوهای برزیلی در قرن هجدهم هستند و سبک ساده و بی تکلف آنها از این سنت های کابوی نشات گرفته است. Churrasco شامل همه انواع گوشت سیخ‌ شده است و بهترین رستوران‌ های کباب‌ پز در برزیل معمولا به مهمانان پیشنهاد می‌ دهند که انتخاب‌ های اصلی خود را به سیخ بکشند و سپس کباب کنند.

 

کجا آن را امتحان کنید: Porcão Rio’s

تاسیسات افسانه ‌ای پورکائو ریو در ریو بهترین مکان برای تجربه یک استیک ‌خانه عمومی برزیلی و لذت بردن از انواع کباب ‌ها است. این رستوران غارنشین در جلوی ساحل واقع شده است و پنجره ‌های کف تا سقف به مشتریان اجازه می ‌دهد در عین لذت بردن از بخش‌ های بزرگ گوشت کبابی خود، از منظره نیز لذت ببرند.

· آکاراژه

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207101-acaraj-.jpg

ترکیبی قوی از نخود سیاه پوست کنده و میگو که به شکل توپ در می آید و سرخ می شود، آکاراژ نمونه ای از تاثیر آفریقایی در غذاهای برزیلی است. این غذا عمدتا در منطقه باهیا یافت می شود و اغلب به عنوان غذای خیابانی در بازارهای سالوادور سرو می شود. این همچنین بخشی از سنت مذهبی Candomblé، یک شاخه آفریقایی-برزیلی از کاتولیک است.

انواع این غذا در نیجریه، توگو، غنا و بنین نیز یافت می ‌شود و گمان می ‌رود که این غذا توسط برده‌ هایی از سواحل آفریقا به برزیل آورده شده است. این که این غذای ساده خیابانی دارای چنین تاریخ غنی فرهنگی، اجتماعی و مذهبی است، گواه بر ادغام فرهنگ ‌های موجود در برزیل است.

کجا آن را امتحان کنید: بازار سالوادور

بازارهای سالوادور در باهیا، شمال برزیل بهترین مکان برای یافتن آکاراژه کلاسیک است. فروشندگان معمولا زنانی هستند که لباس‌ های سفید پوشیده‌ اند، بنابراین حتی در میان بازارهای شلوغ خیابانی به سختی از دست می‌ روند. آنها همچنین در بازارهای ریودوژانیرو و سایر شهرهای بزرگ یافت می شوند.

· پرنیل

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207102-pernil.jpg

پرنیل، که به عنوان گوشت خوک ترجمه می شود، گاهی اوقات به عنوان غذای اصلی سرو می شود، اما معمولا به عنوان پرکننده ساندویچ در برزیل، در گونه ای از ساندویچ های گوشت خوک استفاده می شود. این غذای الهام گرفته از دریای کارائیب معمولا در بازارهای غذای خیابانی و سایر مراکز کنار جاده یافت می ‌شود، اما در برزیل نیز به گزینه جدیدی تبدیل شده و یکی از معمولی ‌ترین تنقلات آخر شب است. این غذا روی نان فرانسوی خرد شده با انواع مخلفات و ترکیبات سس سرو می ‌شود، که همه این ‌ها یک وعده غذایی سنگین و در نهایت رضایت‌ بخش برای کسی است که مدت زیادی را در ساحل گذرانده است.

کجا آن را امتحان کنید: Estadão

کلبه اسنک افسانه ای اواخر شب در سائوپائولو که 24 ساعت شبانه روز باز است، Estadão در طول شب پذیرای بازدیدکنندگان است. این کافه بدون حاشیه بهترین مکان برای تجربه پرنیل برزیلی واقعی است.

· کارنه دو سول

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207117-carne-de-sol.jpg

Carne de Sol یک غذای محبوب در شمال برزیل است که دوباره تمایلات گوشتخواری این کشور را باز می گرداند. این غذا شامل گوشت گاو در نمک خوابیده است که چند روز در زیر نور آفتاب رها می شود و از خانواده دور گوشت گاو جرکی آمریکا و بیلتونگ مورد علاقه کارائیب است. این نام به عنوان "گوشت خورشید" ترجمه می شود و غذایی است که منظره خشک و بیابانی منطقه شمال شرقی را تداعی می کند. این غذا اغلب سرخ شده یا در یک همبرگر یا با پیاز و چیپس‌ های سیب‌زمینی غلیظ منطقه سرو می ‌شود و یک ضیافت گوشتی با شکوه را ایجاد می‌ کند.

کجا آن را امتحان کنیم: Picui

یکی از بهترین رستوران‌ های Maceio در شمال شرقی برزیل، Picui غذاهای روستایی مانند Carne Do Sol را آماده می کند و آنها را به سطحی لذیذ ارتقا می ‌دهد، در حالی که همچنان به ریشه ‌های سنتی این منطقه وفادار می‌ ماند.

· موکه

https://img.theculturetrip.com/450x/smart/images/56-207118-moqueca.jpg

غذاهای دریایی برزیل به همان اندازه متنوع هستند که خط ساحلی ماموت این کشور نشان می دهد، و هر منطقه در امتداد این ساحل عظیم، برداشت خاص خود را از میوه های دریا دارد. Moqueca احتمالا غذای دریایی ملی برزیل است و همتای گوشتی‌ تر feijoada است.

همچنین یک غذای الهام گرفته از آفریقا-برزیل است که طعم ها و تکنیک هایی را از منطقه غرب آفریقا می آورد و آنها را با سبک های آشپزی معمولی آمریکای جنوبی ترکیب می کند. معمولا هامور، اسنپر، ماهی ماهی، ماهی قزل آلا یا ماهی راهب را با سبزیجات و ادویه جات مختلف از جمله لیمو ترش، گشنیز، پاپریکا، روغن نخل و شیر نارگیل ترکیب می کند و اجازه می دهد تا یک ساعت بپزد. بهترین موکه ها از ایالت های اسپریتو سانتو در جنوب شرقی است، جایی که گفته می شود منشا این غذا است، اما مانند feijoada، این ظرف را می توان در سراسر کشور در شکل های مختلف یافت.

کجا آن را امتحان کنیم: Cantinho do Curuca

در اسپریتو سانتو، خانه Moqueca، هر نسخه از این غذا در نوع خود کلاسیک است. با این حال Cantinho do Curuca به دلیل موقعیت ساحلی و فضای مهمانی ای که در آن ایجاد می شود، شایسته ذکر ویژه است.

 

سخن پایانی

غذاهای برزیلی را می توان به عنوان تلفیقی از مواد بومی با تأثیرات خارجی، عمدتا پرتغالی، آفریقای غربی و ژاپنی توصیف کرد. به لطف اندازه قاره ای آن، غذا در برزیل می تواند از ایالت به ایالت دیگر بسیار متفاوت باشد و بازتابی از ترکیب جمعیت بومی و مهاجر این کشور است. یکی از کشورهای بسیار جذاب و دیدنی برای تفریح، گردشگری و همچنین امتحان کردن این غذاهای جذاب از فرهنگ های غنی، کشور برزیل است. سام سیر ارائه دهنده انواع تورهای اروپا، استرالیا، تور برزیل و... برای ساخت لحظاتی جذاب در کشورهای گوناگون در کنار شماست.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها