اگر در طول روز کربوهیدرات زیادی مصرف نکردید و ورزش میکردید بهتر است این غذاها را در شب مصرف نکنید. آنها به پر کردن گلیکوژن ماهیچه و کبد کمک میکنند. اگر آنها را نخورید و صبح روز بعد ورزش نکنید خطر آسیب عضلانی شما افزایش مییابد. بنابراین اطمینان از مناسب بودن سطح گلوکز و گلیکوژن عضلانی قبل از انجام تمرینات با شدت بالا ضروری است. اگر میخواهید وزن کم کنید یک راه حل ممکن میتواند این باشد که کربوهیدراتها را از شام خود حذف کرده و ورزش کنید. اما اگر این کار را انجام دهید ورزش صبحگاهی شما باید با شدت کم باشد تا خطرات به حداقل برسد. خوردن پاستا یا برنج در شب عملکرد انرژی دارد و عمدتاً برای ورزشکاران کارایی دارد. این ورزشکاران هنگام استفاده از بارگذاری گلیکوژن قبل از مسابقه نیاز به مصرف کربوهیدراتهای زیادی دارند. در این شرایط رسوبات ماهیچهای و کبدی ابتدا طی 24 تا 48 ساعت خالی میشوند. سپس ذخایر را بیش از حد اشباع میکنند و از در دسترس بودن این مواد مغذی در فعالیت بدنی بهرهبرداری میکنند.
چه ساعاتی در شب نباید ماکارانی و برنج مصرف کرد؟
در مورد افراد کم تحرک که به طور منظم ورزش نمیکنند کربوهیدراتها در شب خیلی مفید نیستند. آنها ممکن است در اولین وعدههای غذایی روز تأثیر بهتری داشته باشند. در کل بهتر است از مصرف آنها در شب اجتناب کنید و در عوض پروتئین و سبزیجات مصرف کنید. بنابراین شما باید وعدههای غذایی بزرگ با چگالی انرژی کم مصرف کنید که به شما امکان میدهد کامل به رختخواب بروید و به درستی استراحت کنید. ماکارونی و برنج چه در شب و چه در هر زمانی از روز پس از پروتئین و چربی به غذاهای ثانویه یا باقیمانده در رژیم غذایی تبدیل میشوند.
آیا دیابتیها میتوانند در شب ماکارانی و برنج مصرف کنند؟
حذف کربوهیدرات از شام و حتی انجام برخی روزهها میتواند تأثیرگذار باشد. به این ترتیب وزن بدن را کاهش داده و کنترل گلوکز را بهبود میبخشند و در نتیجه علائم بیماری را بهبود میبخشند و عوارض مرتبط را کاهش میدهند.
نتیجهگیری:
تا زمانی که دلیل این مصرف مربوط به ورزش باشد میتوانید شبها پاستا و برنج بخورید. در مورد افراد کم تحرک یا کسانی که میخواهند وزن کم کنند بهترین کار این است که مصرف کربوهیدرات را تا حد امکان کاهش دهند. سادهترین کار در این موارد این است که آنها را در شب نخورید زیرا کمتر در هنگام خواب گرسنه میشوید. بنابراین کاهش کالری قابل تحملتر خواهد بود.
منبع: