استفاده از شکر و شیرینکنندهها برای غذای کودک بعد از سن 12 ماهگی هیچ ضرری ندارد. شکر و شیرینکنندههای بیش از حد میتوانند تنوع غذایی کودک را کاهش داده که ممکن است به طور قابل توجهی خطر چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش دهد، میتواند منجر به پوسیدگی دندان شود و حتی ممکن است بر سلامت قلب و عروق تأثیر بگذارد.
آیا مصرف شکر برای کودکان نوپا مفید است؟
مصرف زیاد این مواد مغذی میتواند منجر به چاقی، فشار خون بالا و پوسیدگی دندان شود. از آنجایی که کودکان نوپا تمایل ذاتی به شیرینی دارند مهم است که به آنها فرصت دهیم تا طعم غذاهای سالم و بدون شکر اضافه را بچشند. در سالهای اولیه اجتناب از شکر و شیرینکنندهها ممکن است به نوزادان و کودکان نوپا کمک کند تا از طعمهای خوش طعم و همچنین غذاهای طبیعی شیرین مانند میوهها و سبزیجات لذت ببرند. برای شیرین کردن غذای کودک از میوههای تازه حاوی فیبر مانند موز، انجیر یا توت فرنگی استفاده کنید.
چگونه شکر را به کودکان نوپا بدهیم؟
هیچ جدول زمانی واحدی برای چگونگی رشد کودک وجود ندارد. هیچ مایع، پوره یا غذایی نمیتواند خطر خفگی نوزاد یا کودک را به طور کامل از بین ببرد. اطمینان حاصل کنید که همه پروتکلهای ایمنی را که پیشنهاد میکنیم برای ایجاد یک محیط غذایی امن برای کودک خود و انتخاب آگاهانه در مورد نیازهای خاص او رعایت کنید. لطفاً توصیههای پزشک کودک را نادیده نگیرید.
آیا کودکان نوپا در سن 6 تا 12 ماهگی میتوانند شکر مصرف کنند؟
جهت معرفی شکر به کودک نوپا از 12 تا 24 ماهگی صبر کنید. قرار گرفتن زودهنگام و مکرر با شکر میتواند علاقه کودک شما را به خوردن انواع غذاها کاهش دهد و حتی خطر ابتلا به چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش دهد. شما نباید در مناسبتهای خاص یا به عنوان جایزه به کودکان دسر و شیرینیجات بدهید و هرگز نباید آنها را مجبور کنید که وعدههای غذایی خود را برای دریافت غذای شیرین تمام کنند. به یاد داشته باشید که کودکان طعم شیرینی را دوست دارند. انسانها طوری خلق شدهاند که تمایل بسیاری به خوردن شیرینیجات دارند. در نتیجه مصرف غذایی سالم و داشتن یک رژیم غذایی مغذی بسیار مهم بوده است.
منبع: