پوست ما از کلاژن و الاستین تشکیل شده است. همین امر باعث لطافت پوست ما میشود. به زبان ساده قند تجزیه این کلاژن و الاستین ضروری را تسریع میکند و باعث ایجاد چین و چروک و افتادگی بیشتر، درخشندگی کمتر و سایر مشکلات پوستی میشود. هرچه مقدار بیشتری قند بخوریم، پوست ما آسیب میبیند و مقدار زیادی قند میتواند در خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی نقش داشته باشد. هرچه زودتر در زندگی شروع به کاهش مصرف قند کنید بهتر است.
نوشیدنی خود را تازه کنید
بیشتر قندهایی که مردم مصرف میکنند به دلیل نوشیدنی است. آب، چای یا قهوه را انتخاب کنید. بدون شیرینکننده. آب یا چای خود را با افزودن میوههای تازه مانند لیمو طعم دار کنید. برای برطرف شدن طراوت چند برش خیار را در یک لیوان آب امتحان کنید. از نوشابه، آب میوه و نوشیدنیهای ورزشی و انرژیزا خودداری کنید.
به برچسبها نگاه کنید
برچسبهای مواد غذایی را بخوانید. به ویژه آنهایی که روی غذاهای فرآوری شده هستند. بیشتر غذاهای فرآوری شده دارای قند هستند. اگرچه میتواند نامهای مختلفی داشته باشد. علاوه بر هر مادهای که در آن کلمه قند ذکر شده است شهد گاو، آب میوه غلیظ، ملاس، مالت جو، شربت کره، دکستروز، فروکتوز، مالتوز و سایر موارد را تماشا کنید.
از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید
بیشتر میوه و سبزیجات تازه بخورید. آنها به شکل طبیعی خود حاوی قند هستند. از نسخههای کنسرو شده خودداری کنید زیرا آنها میتوانند مقدار زیادی قند (و سدیم) داشته باشند.
استرس خود را نیز مدیریت کنید. استرس همچنین میتواند باعث تجزیه کلاژن و الاستین در پیری پوست شود.
منبع: www.ahchealthenews.com