تنها راه جلوگیری از اثرات مخرب مواد غذایی تراریخته بر روی بدن این است که از مواد ارگانیک غیر تراریخته استفاده کنیم تا بتوانیم از کودکان خود در مقابل مضرات تراریخته محافظت کنیم، شرکت طبیعت با تولید محصولات غیرتراریخته در جهت سلامت خانواده و کودکان قدم بزرگی برداشته است، برای آگاهی شما مادران عزیز در ادامه توضیحاتی درباره ی تاثیر مواد تراریخته روی کودکان ارائه دادهایم.
محصولات تراریخته گیاهان، حیوانات، آنزیم ها ویا باکتری هایی هستند که برای ایجاد یک خاصیت ویژه در آن ها، یک ژن از یک موجود زنده دیگر به ساختار ژنتیک (DNA) آن ها انتقال یافته است.
این دستکاری سبب ایجاد ترکیب ژنی جدیدی شده که هرگز قبل از آن در طبیعت وجود نداشته و بدن انسان آن را به عنوان یک موجود ناشناخته تصور می نماید. در برخی از منابع علمی همین موضوع را دلیل نقص ایمنی در انسان بر اثر مصرف طولانی مدت محصولات تراریخته دانسته اند و در مقالات علمی بیشترین آسیب پذیری در اثر مصرف محصولات تراریخته در زنان و کودکان گزارش شده است.
دانشمندان بارها و بارها هشدار داده اند که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی می توانند باعث ایجاد مشکلات جدی در سلامتی شوند، از زمان معرفی آنها در اواسط دهه 1990، افزایش چشمگیری در اختلالات مربوط به کودکان مشاهده شده است – همچنین حیوانات آزمایشگاهی که از محصولات تراریخته تغذیه می کنند نیز دچار مشکل میشوند. بسیاری از پزشکان و سازمان های پزشکی می گویند، "خوردن مواد تراریخته را قطع کنید، به خصوص مصرف آنها را برای کودکانی که بیشتر در معرض خطر هستند متوقف کنید."
اجازه ندهید شرکتهای بیوتکنولوژی از خانواده شما به عنوان نمونه آزمایش استفاده کنند. واقعیت ها را دریابید و شروع به انتخاب های سالم تر کنید.
غذاهای تراریخته دارای پروتئین های جدیدی هستند که قبلاً کودکان در معرض آن قرار نگرفته اند، این امر ممکن است تا حدودی باعث افزایش شدید آلرژی ها و تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.
از دستکاری ژنتیکی برای تولید حشره کش سمی در داخل سلول هر گیاهان استفاده می کنند. این حشره کش، شکم برخی از حشرات را باز می کند تا آنها را بکشد. شواهد اخیر نشان می دهد که این سم می تواند دیواره سلول های انسانی را بشکند.
یک مطالعه جدید که توسط مرکز بیمارستان دانشگاه Sherbrook درکانادا انجام شده است ، نشان داد که در 93 درصد از زنان باردار و در 80 درصد از بند ناف تست شده آنها، این سم حشره کش از ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی کشف شده است.
افکار یک متخصص کودکان( دکتر. میشل پرو ) درباره ی تاثیر مواد تراریخته
آنچه که در باره ی مواد تراریخته ترسناک است این است که علم مورد استفاده در تولید این غذا بسیار نادرست است و پروتئین های جدیدی شکل می گیرند که انسان هنوز در معرض آن قرار نگرفته است. من معتقدم که این ممکن است تا حدودی مسئول افزایش شدید آلرژی ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن باشد که شاهد آن هستم. "
چشم انداز پزشکی به نام دکتر رابین برنارت درباره محصولات تراریخته این است که, در طی 20 سال گذشته یک سری از بیماری های مزمن افزایش یافته است - مواردی مانند آسم ، اوتیسم ، پارکینسون ، انواع مختلف سرطان. مطمئناً این آمار همزمان با معرفی غذاهای تراریخته شکل گرفته است. . . . من بسیار نگران هستم که آنها به این بیماری مبتلا هستند. "
تاثیر مواد تراریخته روی کودکان
طی تحقیقات و مطالعات مشخص شده به شرح زیر، تاثیرات مواد تراریخته بر روی کودکان بیشتر است :
• نوزادان و خردسالان نسبت به مواد شیمیایی یا سموم حساس هستند.
• سیستم ایمنی و موانع خون آنها کاملاً توسعه نیافته است.
• آنها بیشتر غذا می خورند و مواد غذایی خود را با میزان بالاتر متابولیزه می کنند.
• نوزادان سه تا چهار برابر بیشتر در معرض آلرژن های غذایی، حتی مقادیر اندک هستند.