محققان معتقدند مصرف خرما در بارداری باعث می شود راحت تر و با درد کمتر زایمان کنید.
محققان در پژوهشی ۱۵۴ خانم باردار را زیر نظر گرفتند . آنها خانمهای باردار را به دو گروه ۷۷ نفره تقسیم کردند. گروه اول از هفته ۳۷ تا پایان بارداری روزانه هفت خرما خوردند و گروه دوم هیچ خرمایی را در طی بارداری مصرف نکردند. نتیجه این تحقیق نشان داد گروه اول که هر روز خرما مصرف میکردند دچار درد زایمان زود هنگام نشدند و به غیر از این موضوع در طی زایمان تعداد کمی از این گروه به هورمون اکسی توسین (هورمونی که باعث تولید انقباضهای رحم میشود) نیاز داشتند.فقط ۳۷ درصد از زنانی که هر روز خرما مصرف میکردند به هورمون اکسی توسین نیاز داشتند این در حالی بود که ۵۰ درصد از زنان گروه دوم که خرما مصرف نمیکردند به هورمون اکسی توسین نیاز داشتند.
محققان معتقدند خرما دارای هورمون اکسی توسین است که این هورمون رحم را برای انقباضها آماده میکند و در نتیجه
باعث راحتی در زایمان میشود. به گزارش روزنامه خراسان نکته مهم در این تحقیق این است که هیچ ضرر یا نکته منفی درباره مصرف خرما در بارداری ثبت نشده است .