2777
2789
عنوان

آقایون سایت ♥️♥️

381 بازدید | 34 پست

از بودن شما داخل سایت خوشحالم ،امیدوارم مطالب سایت براتون مفید باشه 

اگر تعدادی از کاربرها از بودن آقایون داخل سایت ناراحتن بخاطر رعایت نکردن یه سری مسائل هست که همه می دونیم ،و گرنه کسی مخالف حضور شما داخل سایت نیست 

👌👌👌

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خیلی ممنون

من فقط برای مسائل مربوط به درس اینجام

شما تاپیک اول منو بخونید متوجه میشید

من به خاطر تاپیک امتحان فارسی تعلیق شدم  

و بازم خطاب به آقایون سایت: درخواست نده و مزاحمت ایجاد نکن

کاربر پسر هستم.

قلب هم میزاری بح بح 😐 میخای ماچ بفرس اصن💋💋

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

من نفهمیدم این خوب بود یا بد 😁

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان