2777
2789
عنوان

آقایون سایت ♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خیلی ممنون من فقط برای مسائل مربوط به درس اینجام شما تاپیک اول منو بخونید متوجه میشید من به ...

چی گفتی ک  تعلیق شدی؟ 😂 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
چی گفتی ک  تعلیق شدی؟ 😂

به جان خودم هیچی

فقط 2 تا کاربر عقده ای اومدن تو تاپیکم جالب اینجاست پستامو و تاپیک رو لایک کرده بودن اما میگفتن پسر 17 ساله اینجا چه غلطی میکنه با این لحن

درحالی که بقیه خیلی محترمانه نظر میدادن

تا میخواستم جواب بدم یهو دیدم نوشت کاربری شما تعلیق شده است...  

کاربر پسر هستم.
به جان خودم هیچی فقط 2 تا کاربر عقده ای اومدن تو تاپیکم جالب اینجاست پستامو و تاپیک رو لایک کرده بو ...

😂 😂 😂 وااای مگ پسر 17 ساله چشه؟ یک خانمه ام گفته بودن تو سن  18 و 17 گولشون میزنن رابطه برقرار میکنن  نمیدونم دقیق اینا خانومی میگفتن ببند تاپیکتو الان دختر بچه های 17 یا 18 ساله پیداشون میشه.... میخورن شروع میکنن به دفاع کردن 

خدایی بدم اومد! بعد گفتم مگه عقل ندارن این چ طرز حرف زدنه بعد خانومه گفت مگه خودت ببخشید بکارتت رو از دست دادی پسره ولت کرده ک دفاع میکنی ازشون! منم گفتم آره! اما یکم شعور بد نیست! ما خودمون عقل داریم نیاز نیست شما واسمون تصمیم بگیرین چیکار کنیم 

😂 😂 😂 وااای مگ پسر 17 ساله چشه؟ یک خانمه ام گفته بودن تو سن  18 و 17 گولشون میزنن رابطه برقر ...

دقیقا درسته

اگه قرار باشه کسی تذکرم بدم مامانم میده چون خودش اینجا عضو و من با نظارت خانوادم اینجا هستم و کار خلافی نکردم و نمی کنم و نخواهم کرد

من اگه 17 سالم هست ببخشید اینو میگم از یه مرد 40 ساله ای که اینجا میاد مثلا درخواست میده عقل و شعورم بیشتره

کاربر پسر هستم.
دقیقا درسته اگه قرار باشه کسی تذکرم بدم مامانم میده چون خودش اینجا عضو و من با نظارت خانوادم اینجا ...

چرا احساس میکنم ببخشیدا... 

خیلی بچه این... یعنی اصلا استقلال و اینا بیخیال نمیشه بیان کرد... 

چرا احساس میکنم ببخشیدا...  خیلی بچه این... یعنی اصلا استقلال و اینا بیخیال نمیشه بیان کرد...& ...

نه بچه نیستم اتفاقا عقل و شعورم در حد بزرگتر هاست

وای فعلا استقلال تو هیچی ندارم

تا اینکه مثلا 20 سالم بشه...

کاربر پسر هستم.
نه بچه نیستم اتفاقا عقل و شعورم در حد بزرگتر هاست وای فعلا استقلال تو هیچی ندارم تا اینکه مثلا 20 ...

آها.... به هرحال قطعا همینطوره که میگین... حرفی ندارم والا.. موفق باشین به هرحال 

زندگی من همینه نمیشه کاریش کرد... ممنون از شما

میشه تغییر داد.... منم همین بودم... 

راستی واسه زمین. خیلی سبز بگیر واضح توضیح میده و خوبه ما خیلی سبز داشتیم البته جزوه هم داشتیم.. 

احسنت! واقعا یک عده از آقایون خیلی محترم و خوبن! و مطالبی ک میزارن خیای عالیه!  اما خانم ها... ...

خوشحالم که اینطور فکر می‌کنید بعضی از زنها طوری حرف میزنن که انگار همه زن ها خوب هستن و مردا بد تو جنسی خوب و بد هست نباید همه رو با یه دید نگاه کرد

میشه تغییر داد.... منم همین بودم...  راستی واسه زمین. خیلی سبز بگیر واضح توضیح میده و خوبه ما ...

بله امیدوارم که تغییر کنه.

بله خودم اتفاقا زمین شناسی خیلی سبز دارم و خیلی خوبه

علاقه هم به زمین دارم

مشکل فقط اینجا بود که اصلا معلم پارسال درسمون نداد به خاطر اینکه فکر میکردن زمین مهم نیست.

کاربر پسر هستم.