بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
اسم کاربری سم بگم عروسک آقامون ملوسک آقامون تو این سبک حالا من دقیق نام کاربری نگفتم بعد میری می بین ...
دعوا تو زندگی طبیعیه نمیشه به خاطرش بچه نیورد ولی اونی که میزنه و خیانت میکنه و معتاده نباید دیگه بچه دار بشن
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
یه تاپیک سم دیدم گذاشته بود تو نینی سایت با یه آقایی دوست شدم الان شوهرمه
یکیم بود شوهرش تو خواب جیش کرده بود و اینم ریده بود بهش😑😂
این که تو گروه خانوادگی گفته بود؟ 😂😂
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊