2777
2789

بیاین یه خلاصه ای ازشون بگین دور هم شاد شیم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها تاپیک باحالی ک دیدم قبل عضویتم بود

راجب خاطرات عروسی بود

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
همشون مسخرس 

بعضیاشون دیگه خیلی مسخره ان. مثلا اینو الان یکی اسکرین گذاشته بود  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ماکارونی در طبیعت غلام نصاب اقدس الان تاپیک پرمیشه ازاین پستا😐

خب یه خلاصه ازشون بگو... غلام نصاب باحاله  

هزار بارم بپرسن ازم میگم اونی که گفت شوهرم به دندوناش لیف میزنه 🤣🤣

بیشتر بگو....  

تنها تاپیک باحالی ک دیدم قبل عضویتم بود راجب خاطرات عروسی بود

هرچی ازش یادت میاد بگو

2810